Új hozzászólás Aktív témák

  • Vegha

    senior tag

    válasz hroberto #1362 üzenetére

    Az első mondatoddal teljes mértékben egyetértek. A másodikkal annál kevésbé: első néhány hónapban még jó droidos megszokás alapján időnként nyomtam HR-t, de aztán azt vettem észre, hogy teljesen fölösleges, mert szinte semmilyen hatása nincsen. Azóta mondjuk gyakrabban jöttek (főleg) a rendszerfrissítések, ez igaz. De kizártnak tartom, hogy pl. ilyen hibákon javítana egy HR:

    - beérkező új levélre kattintok (akár az értesítősávban, akár a desktopon lévő outlook csempére) erre egy másik mailbox inboxának a listáját mutatja meg. (Több fiókot használok.)

    - szintén Outlook, be akarok csatolni egy fotót, de nem engedi (hibaüzenetre már nem emlékszem), aztán másikat sem és hamar kiderül hogy egyiket sem. Persze ha kikeresem a fotót, azt mondom neki, hogy mailben szeretném elküldeni, az minden további nélkül működik.

    - fényerőszabályozásra időnként semmit sem reagál: lehúzom a redőnyt, nyomkodom a fokozatokat és nemhogy nem állítja, de láthatóan még a gombot sem érzékeli. Ez sokszor csak percek múlva áll helyre.

    - fényerőt időnként indokolatlanul leveszi 0-ra. Ilyenkor képernyőt lezárom, újranyitom és tadaaam: újra eszébe jut, hogy melyik fényerő volt beállítva.

    Egyébként igen, egyetértek, hogy mégis időtállóbb telefonnak tűnik mint a droidok. Az ott manapság szokásos 3GB RAM hallatán mindig hátast dobok az 512-hez viszonyítva.

Új hozzászólás Aktív témák