Új hozzászólás Aktív témák

  • vimes

    senior tag

    Sziasztok,

    Root-csomagra lenne szükségem B889 gyári ROM-os telóhoz. Az első hsz.-ben található, direkt B889-es telóhoz tartozó link halott. Az itt található ("német portálon a hozzászólásban") csomag jó minden build-hez? Csak mert nem láttam semmi jelét annak, hogy melyik buid-ű gyári ROM-hoz jó.

    Nézegettem shootme2 kolléga tárhelyén található ROM-okat. (Az utóbbi egy hónapban szinte használhatatlan a teló: folyton kidobál a böngészőből, és a YouTubenál is magától megáll sokszor a videó, ilyenkor vagy még vissza is ugrik az elejére újraindítás után, vagy játssza tovább a videót, ilyesmik) Látom van cyanogenmod is a telefonhoz. Kérdések: a 7.2-es cyanogenmod-ban van olyan ami nem működik normálisan (FM Rádió, stb. ilyesmikre gondolok), vagy abszolút "hibamentes"? A google drive-ban talált cyanogenmod 9-re is vonatkozna ez a kérdés, illetve hogy ha jól tudom a cm 9 már a 4.0-n alapszik. Akkor most ilyen formában van ICS a telóra? köszönöm

    ui.: Ja, egy dolgot elfelejtettem. Nem mindegyik rootolási csomagot lehet a google drive-ból letölteni. Valamelyikre azt kapom, ha le akarnám tölteni, hogy vírusos, és ilyen fájlokat csak a tulajdonos tölthet le.

    [ Szerkesztve ]

    "Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!

Új hozzászólás Aktív témák