Új hozzászólás Aktív témák

  • DM-Fan

    nagyúr

    válasz Gebriel #17567 üzenetére

    "Akkor minek ezt a konzolt használjátok?"

    Ezt a kérdést már én is feltettem magamnak párszor. Tudod mire jutottam: azért mert anno bedőltem a Sony marketingjének és az itteni és ehhez hasonló fórumokban megnyilvánuló emberek áradozásainak. Jó, becsületükre legyen mondva, akkor még új volt a gép és nem volt ennyi negatív tapasztalat, mint most. De szerintem egy szakmai fórum pont akkor megy el a legrosszabb irányba, ha fan-clubbá alakul, márpedig ez elsődlegesen egy szakmai fórum, ahol a negatívumoknak legalább olyan súllyal kell szerepet kapniuk, mint a pozitívumoknak, pontosan azért, hogy egy leendő vásárló objektív képet tudjon kapni és tudjon mérlegelni, hogy mit vegyen.

    Én a mai eszemmel már nem biztos, hogy megvenném a PS3-at. Akik azt mondják, hogy ez elsődlegesen konzol, azok tudhatják, hogy a konzol-funkcióban pontosan az Xbox az erősebb, az idő egyre inkább azt a gépet látszik igazolni, az utóbbi időkben megjelent címek szinte kivétel nélkül jobban festenek az Xbox-on. Ha összességében nézem, akkor persze a PS3 funkció-gazdagabb - lenne, ha működnének azok a funkciói (pl. böngésző, HD-lejátszás, stb.), amelyekkel többet nyújt az Xbox-nál. De sajnos ez sem igaz. Még ha fizetős is a Live, akkor is egyre inkább jobban megéri a másik gyártó termékét választani, mert ha követted az elmúlt idők firmware-kiadásait, akkor magad is beláthatod, hogy a Sony gépének tudása egyre gyérebb, butítják a gépet rendesen, miközben az Xbox meg folyamatosan bővül. Nem tetszik ez a trend, szerintem a PS3 belépett az utolsó életciklusába. Még a Move lendíthet rajta valamit, de alapvetően a Sony szerintem már a PS4-re hangol, amit remélem jobban eltalál, mint ezt a gépet.

    "Killzone 2 Nekem kimaradt, most pótoltam. Megmagyarázhatja nekem bárki, hogy ez csak ilyen meg olyan konvertálás meg mit tudom milyen AA."

    Hát, a Killzone 2 grafikája már minden, csak nem cutting-edge. Szépnek szép, de szerintem nézz meg egy-két azóta megjelent címet PC-n és az állad még lejjebb fog esni.

    "Azért a PS3 a mai napig olyan grafikát dob amire büszke lehet ez a gép."

    Ez sajnos abszolút nem igaz, vagy csak nagyon kevés exkluzív címnél. A multiplatform címeknél most már leghátul kullog a PS3 sajnos. :(

    [ Szerkesztve ]

    Get Moded!

Új hozzászólás Aktív témák