2013. május 23., csütörtök

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

• Utoljára frissítve: 2013-05-04 11:43:08

IT café

PS3 topic összefoglaló.
A topic a továbbiakban sem foglalkozik warezzel (alapelvek)!
MIELŐTT KÉRDEZEL, OLVASD EL!

Összefoglaló kinyitása ▼

(#17751) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

ez a fund ez mi a store-on? venni akarok egy avatart 0,2 fontért, de valami 5 font fund-ot is le akar vonni? vagy ez mi? ezt is levonná a kártyámról? mert akkor szart sem veszek :DDD

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#17752) Xmodule válasza Zsom! (#17746) üzenetére

Xmodule
(őstag)
LOGOUT blog

Hi. Amivel eddig en jatszottam, God of War 3 (ezt vegig vittem) nagyon tetszett, szerintem nagy élmény, aztan nekikezdtem a sima prince of perisanak de kicsit unalmasnak talaltam. Most a Darksiders -el jatszok es ez is nagyon tetszik. Ezutan meg jön a God of War 1-2 utanna meg a Dantes Inferno. Ezek vannak nekem. Na meg a little big planet de szerintem az csak partyban fun.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#17753) Beckham087

Beckham087
(újonc)

PS3 VGA-s monitorra.

Az lenne a kérdésem, hogy van e valaki aki így használja vagy valaki aki tudja, hogy hogyan lehet PS3-at olyan monitorra kötni amin csak VGA csatlakozó van?

ha fogom és veszek egy ilyen átalakítót, majd ebbe dugok egy olyant ami DVI-VGA akkor azon "át fog menni" a kép?
És ha a képpel megvagyunk akkor a hangot hogyan lehet megoldani. Egy sima 2.1-es hangfalra szeretném kötni ami sima Jack dugón keresztül kapja a hangot.

Előre is köszi a segítséget!

(#17754) DM-Fan válasza Beckham087 (#17753) üzenetére

DM-Fan
(Szakértő)
LOGOUT blog

Már nagyon sokszor leírtuk itt a topicban, hogy nem fog működni a dolog. A PS3 csak HDCP-kompatibilis megjelenítővel működik. Lehet kapni olyan analóg-digitál konvertert, amivel megoldható a dolog (nem az, amit Te linkeltél), de annak ára (kb. 30 eFt) vetekszik egy megfelelő LCD-monitoréval, amit így kézenfekvőbb beszerezni. Ráadásul a konverterrel kapott képminőség sem lesz a legszebb.

A hangot stereo RCA-ra konvertálva, illetve HDMI vagy optikai kimeneten tudod csak kinyerni.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#17755) MrPG8 válasza DM-Fan (#17750) üzenetére

MrPG8
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Éppen pont te mondod mindig ,hogy ne MOhoz viszonyítsunk... És akinek anyuci apuci megvette fullhd 3d-s TV-t és szeretne már végre filmet is nézni, annak igen is fontos!!! :K

(#17756) DM-Fan válasza MrPG8 (#17755) üzenetére

DM-Fan
(Szakértő)
LOGOUT blog

Hát, ha az USA-hoz viszonyítasz is, ott is bőven 1% alatti a 3D TV-k és 3D BD-k elterjedtsége, úgyhogy ez öngól! :K Még épphogy most kezdenek megjelenni az első ilyen korongok és nem lesz turbós ezek szaporulata. Úgyhogy tök jó, hogy tudja a gép, csak még nem nagyon elérhető rá anyag.

Inkább azon igyekezne a Sony, hogy az alapfunkciók működjenek, semmint egy olyan feature csiszolgatásán, aminek a villogtatása nagyon hangzatos, csak a világszerte fellelhető felhasználók 99%-ának teljesen haszontalan.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#17757) MrPG8 válasza DM-Fan (#17756) üzenetére

MrPG8
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Úgy látom nem jött át a szarkazmus... És ha már minden áron kötözködni szeretnél, az az 1% így is sokkal több, mint amennyi ps3 van itthon. Mondjuk Dubai-ban lehet sokkal fontosabb.

(#17758) DM-Fan válasza MrPG8 (#17757) üzenetére

DM-Fan
(Szakértő)
LOGOUT blog

Mondom bőven 1% alatti. Az nem egyenlő az 1%-kal. ;)

Lényeg a lényeg: jelen pillanatban teljesen haszontalan feature, szerintem ebben egyetérthetünk.

[ Szerkesztve ]

Get Moded!

(#17759) -FLY->

-FLY->
(lelkes újonc)

Hellósztok!

Elkezdtem hallgatni a ps3 80gb FAT hangját és a tetején a rácsnál ha közvetlenül odanyomom a fülemet halk zizegés hallatszik, nem kapott elég lakkot valamelyik kondi? Érdemes ezzel egyáltalán foglalkozni? Működésre hibátlan amúgy.

(#17760) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

na szétszedtem a joy-om, gondoltam ezt is megnézem belülről :DDD hát nem egyszerű eset, alig bírtam összerakni. nem olyan mint a box joy, az egyszerű de nagyszerű, 2 perc alatt összerakom, de ezt művészet volt :DD többet nem szedem szét. vettem egy sixaxis joy-t 2000ft-ért, ennyit csak megért :C

▏.::Yamaha::. ▎D3: Djuree#2959 ▍Xbox gamertag: Djuree ▋WoT acc: Djuree ▊.-:ITAŁO DISCO:-. ▉ Ki-Ken-Tai-Ichi 気剣体一

(#17761) zozek válasza Djuree (#17751) üzenetére

zozek
(lelkes újonc)

Minden store-on így van felkell tölteni a wallet-et, ami egy köcsögség.Miért nem lehet azt megvenni a mit az ember akar? :(((

(#17762) Djuree válasza zozek (#17761) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

hát a boxon nem így van :N ez így egy szarság, így nem veszek semmit...

(#17763) kelzsoca válasza Djuree (#17762) üzenetére

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Szerintem félreérted, azt az összeget leveszi a kártyáról, de szabadon felhasználhatod, tehát nem a semmibe megy el, késöbb a megmaradt keret bármikor-bármire felhasználható.

[ Szerkesztve ]

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#17764) olbaidhun válasza DM-Fan (#17758) üzenetére

olbaidhun
(őstag)
LOGOUT blog

Ki tudja mi lehet a szándékuk ezzel a nagy 3D támogatással.. talán ebben látják a jövőt? Lehet, hogy valóra válik maholnap a vissza a jövőbe című film egy részlete? Az mekkora lenne!

Az biztos, hogy bárki is kezdi el terjeszteni a valódi 3D élményt, az igazán elérhető árban az hamar megszedheti magát. Nem a Magyar piacra gondolok elsősorban, hanem a tehetősebb országokra, amiből valljuk be, elég sok van..

Nem a vita kedvéért mondom, de szerintem van rá esély és az első hírhozó viszi a piac nagy részét.. volt már erre is példa néhányszor.

nah caka!

♞ olbaidhun.blogspot.hu ♞♞ sikfo.try.hu

(#17765) SweetWally válasza olbaidhun (#17764) üzenetére

SweetWally
(kvázi-tag)

Nekem továbbra is az a véleményem, hogy amíg szemüveg nélküli 3D megjelenítő nem kerül piacra, addig ez csak egy helyben toporog. Szemüvegben bambuljon a család egy kijelzőt :N , szerintem nem ez a jövő.

(Titkon azért én is megnéztem volna egy VB meccset 3D-ben :) )

Nem rossz dolog a magány, ha van veled valaki.

(#17766) Edgeri válasza Zsom! (#17746) üzenetére

Edgeri
(senior tag)

Eszembe jutott még kettő: PURE, UFC 2009 (vagy 2010).

Üdv, Edgeri

(#17767) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

hogy ne használjuk a move-ot:
move :DDD :C

(#17768) Edgeri válasza Djuree (#17767) üzenetére

Edgeri
(senior tag)

:D :C

Üdv, Edgeri

(#17769) Zsom!

Zsom!
(tag)
LOGOUT blog

Köszi az ajánlásokat!
Jól tudom, hogy lehet már kapni a Move-ot?(ha igen akkor) Vett már valaki? (ha igen akkor) Mik a tapasztalatok?
Lehet előbb lesz PS3-am, mint új gépem? :P

(#17770) Sonja

Sonja
(PH! kedvence)

F1 2010 Grafikai összehasonlítás az egyes platformokon

Ismét a PS3 a legrondább és a PC-s a legszebb. :U Nem is vártam mást...

[ Szerkesztve ]

WayteQ xTAB-70dci (Android 4.2.2), Kindle Touch (FW 5.3.2.1)

(#17771) Djuree válasza Sonja (#17770) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

tanulság: pc-t kell venni :C

(#17772) v!ct0y válasza Sonja (#17770) üzenetére

v!ct0y
(PH! addikt)

GT5 lassan itt lesz. Azért meg a pc sek fognak irigyelni:)

Origin: vICt0y I STEAM: victoyka85

(#17773) Edgeri válasza Zsom! (#17769) üzenetére

Edgeri
(senior tag)

Már kapni, én vettem 15e pénzért (ITT). Még csak pár demót játszottam vele, de azok tetszettek. Lehet nélküle élni, de nagyon mókás vele játszani. Nekem meglepetés volt, hogy milyen érzékeny a cucc. pl. egy ping-pong játékban ha óvatosan forgatod a kezedben a move-ot, úgy forgatja az ütőt is a képen, így pl. simán lehet nyesett ütéseket adni a játékban és számít, hogy milyen erősen csapkodod a levegőt vele, mert olyan erősen adogat a játékban is.
Próbáltam lövöldözős játékot is vele (Shoot), élvezhető, de ezekhez azért jobb lenne a move pisztoly kiegészítő, ami (ILYEN)
Összességében nekem tetszik, de aki nem akar bemelegedni játék közben, csak hátradőlve nyugiban játszani, annak nem ajánlom :DDD

Üdv, Edgeri

(#17774) Djuree válasza Edgeri (#17773) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

hát én inkább kint a sportpályán mozgok :K játékhoz nekem a joy az igazi :))
azért majd egyszer használtan biztos beszerzem....

(#17775) Zsom! válasza Edgeri (#17773) üzenetére

Zsom!
(tag)
LOGOUT blog

Értem. Teljes Move játékok is vannak már? (Nem tudom, hogy wii-vel játszottál-e már, ha igen ahhoz képest milyen?) Tuti ki fogom próbálni valahol, minél hamarabb. (Még gondolkodom, hogy gép, vagy PS3 legyen előbb (PS3 felé hajlok).)

[ Szerkesztve ]

(#17776) DM-Fan válasza Zsom! (#17775) üzenetére

DM-Fan
(Szakértő)
LOGOUT blog

A válasz ott volt pár HSZ-szal följebb:

Játékok Move támogatással

Get Moded!

(#17777) DM-Fan válasza Sonja (#17770) üzenetére

DM-Fan
(Szakértő)
LOGOUT blog

Pedig ez az F1 játék érdekelne. Mondjuk tényleg nem lepődöm már meg ezen, sőt, szerintem ebbe most már jobb is beletörődni, hogy egyre inkább így lesz.

A GT5-tel meg úgy vagyok, hogy majd hiszem, ha látom. Már annyi ideje fejlesztik, annyi szép ígéret és miegyéb megjelent vele kapcsolatban, hogy már olyan magasak az elvárások vele szemben, amibe könnyen belebukhat.
Majd ha itt lesz a gépemben, fut normálisan, jól is néz ki és játékélményre is azt nyújtja, amit egy ilyen programnak kell, akkor majd hivatkozom rá, de addig... Addig a PS3-ra kiadott legjobb autós játék szerintem a DiRT és annak folytatása.

Get Moded!

(#17778) Edgeri válasza Zsom! (#17775) üzenetére

Edgeri
(senior tag)

Wiihez nem tudom hasonlítani, mert azt még nem próbáltam :N Lehet, hogy akkor érdemesebb lenne move csomagban venned a gépet (PS3 gép + move + valamilyen játék).

Üdv, Edgeri

(#17779) Edgeri

Edgeri
(senior tag)

Egy kérdés: ha vinyót akarok cserélni a PS3-omban, akkor mi lesz a már letöltött DLC-kel és kifizetett PSN játékokkal? Újra le kell őket töltenem?

Üdv, Edgeri

(#17780) DM-Fan válasza Edgeri (#17779) üzenetére

DM-Fan
(Szakértő)
LOGOUT blog

Igen, muszáj lesz, mert ugye azok a HDD-re töltődnek le és ide is települnek fel. Persze kifizetni nem kell újra, csak feljelentkezel a Store-ba és újra letöltöd.

Get Moded!

(#17781) Edgeri válasza DM-Fan (#17780) üzenetére

Edgeri
(senior tag)

Sejtettem, klassz :W Köszi!

Üdv, Edgeri

(#17782) Krisz_82

Krisz_82
(kvázi-tag)

Srácok !

Ha valakinek van gyakorlati tapasztalata az új USB-kulcsos megoldás lehetőségeiről, megköszönném ha megosztaná velem . Természetesen csak privát üzik formájában. :U
előre is kösz....

Gran Turismo 5 Forever !!!

(#17783) kelzsoca válasza Krisz_82 (#17782) üzenetére

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Nem hinném hogy tömeges privik fognak érkezni hozzád ez ügyben, mivel itt mindenki online használja a konzolt, store, online játék stb..

Aki mégis a sötét oldalra vágyik a másik konzolban megtalálja számításait, ráadásul ez a kulcs is ~30k, amiből már egy használt (vagy bannolt) xbox360-at megkapsz.

A fórumba írt kérdéseket és válaszokat mások is olvashatják és tanulhatnak belőle, már csak ezért is jobban megéri az ilyen jellegű segítségkérést publikusan intézni =>>Privátra/Email-re NEM válaszolok!

(#17784) zuzu000

zuzu000
(őstag)
LOGOUT blog

megnéztem ezt a moveot.nekem tetszik re 5 -el jó lehetne.vajon elég hozzá a starter pack,vagy kell a navigációs kontroller is?nincs valakinek megunt re 5 gold-ja ? :D

Ne csalj! Ne lopj! Ne hazudj! - A Kormány nem szereti a konkurenciát

(#17785) tijstijs válasza kelzsoca (#17783) üzenetére

tijstijs
(kvázi-tag)

nem feltétlen 30k. Itthon árul valaki 15-ért kész szettet, de még ez is lehúzás, ugyanis
ha valaki tudott még venni időben/megvárja amíg lesz készlet, akkor 2-3ezerből meg lehet úszni.

(#17786) Xmodule válasza DM-Fan (#17777) üzenetére

Xmodule
(őstag)
LOGOUT blog

Akkor a dirt jobb a shift, meg a grid -nél? Csak mert szeretnek valami autos jatekot venni amit lehet osztott kepernyövel jatszani.

Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.

(#17787) dagoniat

dagoniat
(lelkes újonc)

használ valaki headsetet a játékokhoz?
érdemes beszerezni? pl. ezt: Sony Bluetooth headset PS3

(#17788) dagoniat válasza dagoniat (#17787) üzenetére

dagoniat
(lelkes újonc)

vagy érdemes már inkább ezt:
Playstation MOVE Starter Pack
beszerezni, hisz van benne mic.

(#17789) tomgabor válasza zuzu000 (#17784) üzenetére

tomgabor
(senior tag)

(#17790) Mazsika válasza tomgabor (#17789) üzenetére

Mazsika
(őstag)

nekem nem tűnik olyan jónak... és nem is olyan sokat használja a lufit, vagy mi az... :F :U

PS3 Slim & PSP Slim & God of War összes... I'm lovin' it! ;) 3.55 kmeaw CFW + multiMAN + 500Gb HDD

(#17791) Djuree

Djuree
(PH! nagyúr)

érdekes ez a kz2 multi. néha az elleneket is zölddel jelöli és persze hogy kinyír, mert így nem figyelek rá, azt hiszem velem van :F ez miért van? elég hülyeség, mégis hogy gondolták ezt?

(#17792) Gebriel válasza Djuree (#17791) üzenetére

Gebriel
(PH! kedvence)

Az egyik kaszt tulajdonsága nem?

[ Szerkesztve ]

(#17793) kelzsoca válasza Djuree (#17791) üzenetére

kelzsoca
(Szakértő)
LOGOUT blog

Az egy karakter aminek van egy álcázási képessége: saboteur

Bizonyos ideig fel tudja venni az ellenfél alakját, persze megszokható és kiszúrható, csak eleinte okozhat problémát.

(#17794) olbaidhun válasza v!ct0y (#17772) üzenetére

olbaidhun
(őstag)
LOGOUT blog

És ez egy örök körforgás marad.. ezért kell a jó kis asztali is.. biztos, ami tuti alapon! :DDD

♞ olbaidhun.blogspot.hu ♞♞ sikfo.try.hu

(#17795) Xmodule

Xmodule
(őstag)
LOGOUT blog

Tudtok olyan jatekokat mondani, amit lehet ketten jatszani? Mondjuk osztott kepernyovel vagy akar egy kepernyön. Volt is talan egy ilyen oldal de elfelejtettem.

(#17796) Xmodule válasza Xmodule (#17795) üzenetére

Xmodule
(őstag)
LOGOUT blog

Közben megtaláltam :)

(#17797) heim

heim
(tag)

egy buta kérdés...hol tudom megnézni mennyi idő alatt vittem végig egy játékot? van ilyen lehetőség? most nyomtam végig a Gow 1- et és nem találom....

Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)

(#17798) tijstijs válasza heim (#17797) üzenetére

tijstijs
(kvázi-tag)

kérdezd meg a csajod, percre számon lesz tartva:D

(#17799) Djuree válasza kelzsoca (#17793) üzenetére

Djuree
(PH! nagyúr)

ja vágom :C komoly. na majd megtanulom előbb utóbb. még a célzás is nehezen ment egy kicsit, igaz sotival eredményes voltam, csak még nekem nincs sotim, még csak lvl2 vagyok. majd tolhatjuk együtt, mert tetszik a multi a tegnapi 2 menet alapján :))

(#17800) heim válasza tijstijs (#17798) üzenetére

heim
(tag)

az nem reális :DD :DD ...túlbecsülik...nem kapjuk meg a valós időt

[ Szerkesztve ]

Csak Norrisz poénokhoz alapvető tudás szükségeltetik, Csak Norrisz a legkeményebb (PSN ID: Heimsz)

Hirdetés

Copyright © 2000-2013 PROHARDVER Informatikai Kft.