Új hozzászólás Aktív témák

  • Lucif-R

    senior tag

    válasz Smktrooper #31876 üzenetére

    De a static és DHCP IP kiosztás közötti különbséget vagy nem különbséget miért internetről való letöltési sebességgel nézed?

    1, Ha lehal internet akkor static és dhcp esetén is megy minden a belső hálón.

    2, Ha lehal R1 akkor csak az R2-esre csatlakoztatott dolgok fognak tudni kommunikálni static és dhcp esetén is ( lease time lejártáig ), de ennyi idő alatt R2-re be lehet varrni egy ideiglenes DHCP-t.

    3, DNS már az internet lehalásakor megszűnik létezni a hálózatodon, és az R2 mivel csak switch igy tuti nem fog DNS-ként, hacsak nem képes a routered manuálisan felépített DNS táblából dolgozni

    4, Igen mint ahogy mondták ez is egy megoldás. Senki sem vitatta, hogy ez nem működő képes. Mivel egyenlőre még működik. A többiek is mint ahogy én is a kialakítás tökéletességén és "Ezek a tökéletes otthoni beállitások" illetve "ez a lehető legjobb othhoni megoldás." kifejezéssel nem értünk egyet. Ez egy sima garázs megoldás, ami azért megy csak mert félévig próbálkoztál vele.

    5, Használd így nyugodtan ha így akarod.

    Mellesleg ha nem akarod hogy véleményünk legyen róla, meg reagáljunk rá akkor ne tedd ki fórumra / publikusan. So easy. Viszont, ha egy ilyen felületre kirakod és ( ne adj isten ) nem tökéletes akkor arra igenis fogsz kapni válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák