Új hozzászólás Aktív témák

  • priti

    addikt

    válasz Eagl3 #2177 üzenetére

    Sokszor olvastam én is, hogy mások is copakodnak a GTA4-el, de az ember hajlamos fenntartásokkal olvasni az ilyesmit, mert annó, amikor megjelent a játék rengeteget toltam egy EVGA 9800GX2-vel és semmi gondom nem volt. Emiatt legyintek és mondom azt magamban, hogy biztos béna a srác vagy hasonló.
    No de ezt elég nehéz szoftveres hibának kidumálni, hogy feltekerem a tápventit elindul nem tekerem fel akkor meg appcrash hibával kidob az asztalra.
    Az még csak-csak hogy leáll a VGA drivered, ott legalább a VGA-val van gond vagy max másik driver kell, no de most én ezzel mit kezdjek bakker. Eleve mázli hogy annó kivezettem és tudom szabályozni a tápventi fordulatszámát, mert különben itt lennék megfeszülve, hogy a GTA4 miért nem indul el amikor a többi meg megy, pöcsölném ezerrel meg copakodnék vele napokig. Gondolnád, hogy egy 650W-os csifi táp nem bírja el a gyári PCI-E tápcsatikon a kártyát? Egyetlen fostos kártyát? Ez milyen már?

    (#2175) Sárpac

    Köszi. Én is 600W körül számoltam, ennyire számítottam szóval elméletben egy 650-es márkás táp még akár el is bírhatná az SLI-t, no de ezek után inkább nem megyek rá a kérdéses témára. Szétidegelne ha minden alkalmazás kidobálna random az asztalra appcrash hibával.

    [ Szerkesztve ]

    Hardverlesen

Új hozzászólás Aktív témák