Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz havast #6467 üzenetére

    Arról beszélünk, hogy NEM ÉRTESZ A TESZTELÉSHEZ! Már leírtam sokszor, hogy csak egy bolond tesztel olyan beállításokkal (Vantage Performance), amelyekkel nem használja ki a VGA-ját, mert úgy garantáltan hamis eredményt kap! Azaz a méréseid szart sem érnek! Ez tény!

    Én már többször leírtam ebben a topicban, hogy játékokban Markokban IS maximális beállítást KELL használni, Vantage-ben pl. Extreme módot maximális AA és AF mellett (és az még mindig csak a kártyád DX10 képességeit teszteli, rendes tesszelációval kb. 30-40% VGA-teljesítmény veszik). Csodálkoznék, ha CPU-limited lenne, akár 2.5GHz-en is, és ugyane beállításokkal erre képes játékoknál is. De megvárhatod a DX11-es 3DMarkot, amely többet fog mondani.

    Az említett programokhoz totálisan felesleges volt ilyen VGA-t venni, ez is a "szakértelmedet" igazolja. :((( (A Crysis kivétel, de azt meg nem maxon használod.) A régi engine-ek miatt van CPU-limited, nem azért, mert olyan gyenge a processzorod, vagy olyan brutális a VGA-d (ezt többen is írták már). Ha még mindig nem fogod fel a dolgot, inkább hanyagold az ezekre való hivatkozással állandóan a CPU-limitedet hangoztatni, mert nevetséges, ráadásul megtéveszted azokat, akik úgy vélik, hogy releváns teszteket kapnak a topicban. Én ezért merészkedek szólni.

    +1X: A konfigod képességeit jelenleg csak Metro2011-gyel tudod letesztelni, mert az rendesen használja a DX11-et és a processzormagokat is, vagy marad még a Heaven DX11 maximális beállításokkal. Persze azokkal az jönne ki, hogy egészen gyenge a VGA-d arra, amire valójában szeretné az ember (DX11 max. grafika), ezzel nyilván nehéz szembesülnöd (volt itt elég minőségi teszt). Ezek egyszerű tények, és hiába toporzékolsz, más tesztekkel újfent csak azt bizonyítod, hogy nem értesz a teszteléshez, és fölöslegesen vettél GTX460-at. :R

    És, már megbocsáss, de HD4870 felhasználóként is bosszantó, ha valaki folyamatosan és ennyire hangsúlyozza a fals eredményeit. Mások is vannak, akik VGA-t akarnak váltani, és szeretnének pontos képet kapni pl. itt a 460GTX-ekről. :R

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák