Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    Kis segítséget szeretnék kérni. Ha valakinek fent van a gépén a Crysis (1.2), tesztelje már le! De ne benchmarkot nézzen, hanem Frapssal tekintse meg, játék közben mit mér.

    Szóval a gond az, hogy mindenhol szűrők nélkül tesztelik, mondván -gondolom- azok nélkül is épp elég lassú, örüljünk hogy tudja a full HD-t a 460-assal pl. Igen, viszont észrevettem, hogy a későbbi pályákon szűrők nélkül is igen lassú, és az Assault pályán nekiálltam összehasonlítani a kettőt. 4xAA-val kottára ugyanazt mérem, mint AA nélkül. A látvány persze változik, az élek kisimulnak, de a legalja a lőszerraktár tetején állva és a kikötőre nézve 19 fps marad. A játék hevében meg mind az 5 helyen állva ugyanazt mértem. Apró eltérések. Az erdőből silók felé nézve 0xAA: 34 fps. 4xAA: 33 fps. Ha ilyen kicsi a különbség, nincs értelme szűrők nélkül játszani.

    Persze minden maximumon van, DX10. 1440x900-ban. Jó lenne megnézni, mit megy full HD-ben, mert ez nekem bűzlik. A Phenom II fogná vissza 3600 Mhz-en? Kétlem. Akár az is lehet, hogy tetű fos a motor, és adott beállításokon mindig lassú marad...

    P.S. Szépen skálázódnak a vga-k, de nekem mindig volt egy olyan érzésem, hogy a Crysis az elmúlt 3 évben fikarcnyit sem gyorsult. Pedig azóta 3 konfigom volt.

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák