Új hozzászólás Aktív témák

  • csongi

    Topikgazda

    válasz HKorn #13417 üzenetére

    Mekkora a súlyod? Mennyire fontos a szélvédelem? Mennyire fontos a pakolhatóság?

    Ahogy Digi is írta 125 árak magasak, de szerintem az alkatész árak nem kerülnek sokkal többe egy 200-250-es robogóba sem, persze ez típus függő is. javasolt egy kategóriát feljebb lépni, ha van lehetőség, és a 250ccm környéki vasakat megnézni.Jó ha fiatal de 300K környékén reális a 2000-2005 közötti vasak. Ne csak a vételi árat nézd!
    Nagyon nagyon kevés eladó van akinél valóban egy használható motor van. Rendszerint költeni kell rájuk, és ez nem csak az olaj cserével jár.
    Ami látható és zsebbe nyúlós, a gumik, tárcsák. Ami nem látszik, abból meg szinte minden.
    Ami elfogadható áron van, az a szíj és görgő kuplung ebben a kategóriában, persze a többi maxirobogóhoz képest :)
    A kis ccm magas üzemi fordulatot eredményez. Egy gyenge blokkot könnyű kifogni, egy felújítás gyorsan benne van egy 100k-ba

    Gondolom napi használatra szeretnéd, de ehhez jó műszaki állapot kell, mert ha állandóan szerelni kell akkor egy kínlódás az egész. Szerintem a vételi árra számolj rá egy 50K-t kb betakarja a csere cuccokat.
    Sok mindent meg lehet otthon is csinálni, kevés szerszámmal. A nyűgösebb dolgokat inkább szerelő, ha nem értesz hozzá. Vásárláshoz vigyél szerelőt vagy olyat aki már látott egyet smást :)
    Ezeknél az évjáratoknál kevés az integrált fékes asszem, a közelmúltban kiadott modellekbe kerültek ABS-ek.

    125-nél a malaguti madisaon jó lehet, csak elég nagy a test a blokkhoz képest. Van Olasz és Japán blokkos. Kinézete fiatalos.
    Cserébe jó szélvédelem, magas ülés pozíció és nagyobb kerék, 13col.

    Nagyobb kerékkel, Scarabeok rendelkeznek, de ezek ebben az évjáratban már,,, könnyű kifogni beteget.

    Burgman UH125, ennek kicsi kereke, de legalább van minden hozzá. Kinézete is fiatalos.

    Felejtős, hogy japán sosem romlik el, vagy mert olasz, csak szar lehet. Állapot van, és bizony az előbb leírtakat magam cáfolom.:) Vissza sírom az Olaszt.

Új hozzászólás Aktív témák