Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz Renwick #71781 üzenetére

    Ha az új tulaj irányítása alatt a cég elviszi a teljes kormányzati flottát magához (márpedig el fogja),
    Ez így van! :K
    A menetrend a következő:
    1. Döntés születik a Telekom és a Yettel közös 800-as frekihasználatáról szóló ügyben. Megállapítják, hogy ez súlyosan piac- és versenyellenes. Ítélet bírság, valamint kötelezik a 2 céget, hogy 2-3 hónap alatt szüntessék meg az anomáliát (váljanak szét).
    2. Hirtelen a hatóság felismeri, hogy a Telekon kormányzati csomagjai szintén piac- és versenyellenesek, a cég megtévesztette a kiírót. Ok: a csomagok (teljes) ára még a telekomadó mértékét sem érik el, nem beszélve az ÁFA-ról, egyéb tényleges költségekről. Tehát céges szinten ráfizetésesek, keresztfinanszírozottak a magán és a többi céges előfizetések díjából. (Ez ráadásul igaz is.) Súlyosbítja a Telekom bűnét, hogy tudta, korábban a Vodát hasonló okokból kizárták, amikor önköltség alatti ajánlatott tett. Tehát jön a szertődésbontás némi türelmi idővel, amíg az új tender lebonyolódik.
    3. Új tender. Telekom kizárva a korábbi bűnei miatt (1-es és 2-es pont). Yettel kizárva az 1-es pont miatt. Marad 1 pályázó. Az természetesen a 2-es pontra tekintettel lesz, ezért a korábban nyert ajánlathoz képest 5-7-szeres árral indul - és nyer.

Új hozzászólás Aktív témák