Új hozzászólás Aktív témák

  • #86973952

    törölt tag

    Üdv. Mindenkinek,

    Jópár negatívum ellenére azért szeretnék most néhány pozitív dolgot megosztani veletek (mert ilyet is kell). Persze sokaknak ez nem lesz újdonság, de nekem az volt (hosszú évek óta nem voltam Vodás), meg annak is az lehet, aki ide téved, de még nem Vodás.

    1.
    Pár hete vásároltam náluk egy telefont, előfizetéssel. Természetesen az továbbra is bosszantó, hogy jóval több időt kell eltöltenem várakozással, mint a másik 2 szolgáltatónál, de ami utána jött az meglepett, mivel eddigiekben csak magentánál meg kéknél voltam szerződve, elég hosszú ideje. Jött a szokásos SMS, hogy értékeljem az ügyintézést, amire meg is adtam az előbb leírt ok miatt a 8 -at (10 -es skálán).

    Másnap felhívott egy Vodás munkatárs az iránt érdeklődve, hogy miért csak 8, mi volt a probléma?! Eddig többször értékeltem már különböző számokkal a szolgáltatókat, de még sosem fordult elő, hogy felhívtak volna.

    2.
    Amikor bementem rendezni az első havi számlám (persze mellette beírtam a gépbe is a mobilszámom), X várakozási időn után már jött az SMS, hogy sajnálják, hogy ennyit kell várnom, meghívnak egy kávéra, amit az ügyintézőtől kérhetek majd el, ha sorra kerülök.

    3.
    Hosszú évek óta most először fordul elő, hogy egy ügyintéző kifejezetten a Samsung ellen beszélt, de az LG -t sem ajánlotta (beszélgettünk még pár percig). Persze itt lehet arról vitázni, hogy ez mennyire jogos vagy nem, de nem ez a lényege. Mindig ezt a két márkát szokták preferálni, elég láthatóan állnak mellettük a szolgáltatók. Szerintem ez mindenképp "unikum".

    Persze ezek nem olyan dolgok, ami bármilyen más szempontból is megkönnyítené a kapcsolatunkat, de szerintem mindenképp bizakodásra ad okot az ügyfélkezelés tekintetében. Először éreztem azt Magyarországon egy szolgáltatónál, hogy tényleg Európában vagyunk. Szimplán azért írtam ezt le, mert a negatív tapasztalatok mindig megtalálják ezt a témát (akár jogosan is), de ilyet is néha le kell írni.

    Remélem a leírtak nem adnak okot a kötekedésre.

Új hozzászólás Aktív témák