Új hozzászólás Aktív témák

  • mrlujoak

    veterán

    válasz Bozek #29264 üzenetére

    Nagyságrendet vettem alapul.

    Persze, hogy a Telekom (ex T-mobile ugye :U ) csomagja nem korlátlan, ellenben ez is csak romlik ha a Go csomag valamelyikét veszed alapul.

    Go-k esetében irreálisan magas árat fizetsz ki az ugyanúgy SIM-lock-os SP-ért...

    Egyébként Move M (itt sajnos rosszul emlékeztem, mert aranykártya kedvezménnyel, de nem Move M aranytárskártya csomagot hosszabbított, így megkövetem magam, és a 4Ezer pluszt javítom 5E pluszos (5490) havidíjra) díjcsomagot kötött, és az egyébként 38E+ készülékára az aranykártya miatt (az előző 2 év alatt gyűjtott pontjai alapján) 36E forintra mérséklődött.

    Versenyezhet a Go+ csomaggal, aminek magasabb a havidíja ( igaz a Move M havidíja lebeszélhető, ami kevesebb percet ad ki) ellenben ott is 12E forinttal többet fog kifizetni a telefonért. Pont harmadával többet, mint amennyiért elhozta.

    Ami viszont a legborzasztóbb - pont emiatt is a Red Basic-kel versenyeztettem a legelején - hogy egy relatíve magas havidíjas csomag esetén sincs sokkal kellemesebb ár.

    Ajánlom figyelmedbe a Telekom ugyanezen készülékhez tartozó 8-9E-es kategóriájú előfizetések esetében 28E forintra mérséklődik az SP ára!

    Red Basic esetében ez 72 E forint (24*3000) horribilis!

    (#29267) Bozek:

    ...nem is írtam, hogy annyi a készülékár, hanem Ő ennyiért tudta elhozni. Ugye-ugye, a kedvezmény utólagosan kerül jóváírásra.
    Vodánál a kedvezményprogramban kemény 500 forintot tudtam volna legutóbb igényelni. Köszi!

    [ Szerkesztve ]

    Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel

Új hozzászólás Aktív témák