Új hozzászólás Aktív témák

  • Fryskitt

    addikt

    válasz Bozek #29248 üzenetére

    Lovagolhatunk ezen.... Senki nem hívhatja fel a Vodafone-t,csak a kapcsolattartó. Ez egy. A másik az, hogy el lett mondva, hogy 4 óra alatt át kell állni. Most 24 telt el. Ezek az emberek jelezték, hogy nem működik a szolgáltatás, azóta is eltelt már legalább 12 óra. A vodafonnál tudniuk kell, hogy ez így nem megy, ugye? A kapcsolattartó kapott akkor kb 700 e-mailt, hogy aktiváljon? Zavaros ez nagyon. És eddig nem is volt így, pedig volt már számhordozás elég. Plusz ez kicsit sem online rendelés.

    A másik: nem igazán érdekel, hogy mit kezd vagy mit nem a banki adataimmal. Nem tartozik másra sem az, hogy mit és hol vettem, sem az, hogy mennyi pénzem van. De szerintem ezt sem mondhatod komolyan, most már értelmetlenül kötözködsz. Rémlik valami a banki titokról? A személyes adatok védelméről? Baszki, egy reklám e-mailhez manapság engedély kell, nem ilyen adatokhoz.......
    Nem sms-ben mutatkoztak be, hanem azután, hogy nem én vettem fel a telefont. És itt szintén nem érdekel, hogy telemarketing vagy sem. És az sem érdekes, hogy miért titkosak. Azok és kész. És senkinek, még az isteni Vodafone-nak sincs joga ezen változtatni.

    [ Szerkesztve ]

    Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!

Új hozzászólás Aktív témák