Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz 1430 #11749 üzenetére

    Nos nem, testvérem Vodás, ráadásul mivel a férje MÁV informatikus, nekik van olyan flottakedvezményük, hogy ingyen beszélnek egymással (és SOKAT). Szóval tesóm fix Vodás, és az is marad. Én is Vodás vagyok már jó ideje, és úgy általánosságban elégedett is vagyok (a +1000 Ft ajándék feltöltés akciót feltöltésenként pl kaptam vagy egy évig, szóval addig 3k-val töltöttem, 4-el töltődött (vagy 2,5-3,5, sosem tudom :D), és azért ez a 25% nekem sokat jelentett, mivel nem telefonálok sokat, egy 3,5-4k-s feltöltés nekem 1,5-2 hónapot tuti kibírt mindig. A mostani akciók már kevésbé fekszenek (ingyen sms-t választottam), mivel sem hétvégén, sem este nem szokásom telefonálni. De ezt is úgy veszem, hogy akció, max úgy alkalmazkodom, ahogy jobb, ergo több sms-t küldök azóta, nincs gond (régebben is azért elszállt pár tőlem másoknak, főleg amikor nem tudtam, hogy elfoglaltak, vagy fel tudják venni a telefont, így inkább ment az sms). Keresztanyámék T-Mobilosok egyedül, de velük egyrészt naponta-kétnaponta találkozunk, másrészt velük amúgy sem beszélünk már annyira sokat, mint régen, amikor mindkettőnknek volt vezetékese.
    Itthonra a netet végülis már megoldottam ahogy tudtam, egyetem után viszont szinte biztos, hogy nem a környéken kapok munkát, így itthonra kábeles net szerintem tuti nem lesz köttetve. Ha meg mégis, egy-két helyi szolgáltatónak is vannak egész korrekt ajánlatai.
    Szóval kábeles net itthonra felejtős, a beszélgetések java része vodás irányba megy/menne (de azért nem túl sok összesen sem, fő hangsúly az olcsón van, tegnap magyaráztam anyámnak, hogy ha hetente 2x10 percet beszél tesómmal (plusz még 2x10 percet tesóm hívja őt), meg 10 perc még elmegy ide-oda (keresztanyám, én), tehát kb heti 30 percet beszél, akkor 3700 Ft körül lesz a telefonszámla, amivel javarészt elégedett volt már (az eddigi 8-10k-s átlaghoz, és a januári 16k-hoz képest).
    A Pulse Mini pedig ugyanúgy 30e Ft, mint a GT540, szóval anyagilag kb ugyanott járunk

    Így tehát tényleg köszönöm az alternatívát, bevallom tervbe volt véve hogy esetleg megkérdezem a T-Mobile-osokat is hogy mit ajánlanak, de mivel úgy szimpi volt az eddigi tapasztalatom a Vodával (bár amióta hardcore-abb módon vagyok rájuk utalva, előfordultak problémák), és tesóm is vodás, így végeredményben inkább csak ez lett eddig megkérdezve. Plusz ha én rendelem anyáméknak vitamax-osan az új mobiljukat, akkor az ahhoz kapott simkártya mehet az apám telefonjába is akár (vagy az enyémbe, és úgy kapja meg). Szóval akkor apám is, én is, tesóm is és anyám is vodás lenne (az ismerőseim egy jó része amúgy is az, bár mivel nem csacsogok sokat, így nem feltétlen zavar, ha pont nem vodás az illető, és 20 helyett 39 Ft-ot kell fizetnem arra a kb 2-3 percre). De azért a zömük vodás.

    Amúgy hajnalban (még jó kis munka után) megnéztem egy-két dolgot, és eszembe jutott a rendeld meg neten kedvezmény, ami ugye -2k. Maholnap majd megmutatom anyáméknak a mobilokat amiket választhatnak. Mivel tényleg csak telefonálásra kell (apámnak a heppje a rádió, de az van az ő telefonjában :D), ezért neten rendelve akár már 2k (asszem 245-ös voda)-tól van telefon, de még a rádiós Nokia is 10k asszem (de azért a 5-7k-sak felé fogom terelni őket, pláne ha megnéztem, mit tudnak (és kb ugyanazt gyanítom). Így együtt már csak 35-37 lenne a két telefon együtt, amiből kb 25k-t fizetnék én, és ez annyi, mint ha KP500-at vettem volna magamnak (és azért az nem GT540). Ráadásul anyámat 20 Ft-ért hívhatnám, tesómat 20 Ft-ért hívhatnám, haverjaim jó részét szintén 20-ért hívnám. Szerintem jó lesz ez, de azért addig (szombatig) nyitott vagyok minden alternatívára.

    Még egyszer köszönöm a tiédet, de a fentiek tükrében úgy látom nem érné meg.

    UI: én is sok ilyen ügyfelet kívánok neked, noha sosem voltam agresszív alkat ilyen téren, illetve sokszor bebizonyosodik, hogy én értettem félre valamit (elég pontosan, de néha nehezen érthetően vannak megfogalmazva a dolgok minden szolgáltatónál), azért sokat segít a "toleranciában" az is, hogy az egyik legjobb barátom Vodás ügyfélszolgálaton dolgozik pár hónapja, a felesége pedig az ÉMÁSZ ügyfélszolgálatán. Más ismerősöm is dolgozott már itt-ott ügyfélszolgálatokon... Szóval ők is mesélnek egymást :D

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák