Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    Nagyon gondolkodok egyébként, hogy a S6-omat downgrade-lem egy vadiúj garanciás Note 3-ra (ez is a - khm - dolgozói készülékvásáron lett véve).

    Jó-jó, szuper az s6, minden tekintetben a legjobb, amit a kezembe fogtam. Kamerája überelhetetlen, a proci a ddr4-es RAM hasít, de igazából elgondolkodtam. Most hogy vettem egy Note 3-mat.

    1, Nekem az S6 már kicsi
    2, Amire én használom (ami hardverigényesebb jobb minőségű filmek, vagy egy-egy Fifa meccs (játszani, nem igazán szoktam rajta)) - arra tökéletes a Note 3 is.
    3, Elsősorban céges levelezést és Táblázatokat office formátumokat, ill. netet használok rajta. Az könnyebben kezelhető a Note 3-ason....

    És nem mellékesen ~60E haszonnal jövök ki a cseréből.

    High-tech őrült vagyok, de most szerintem mondani fogok egy 'megálljt :)

    Note-m még úgysem volt, ha meg majd bejön, akkor rápörgök valami belsős értékesítési versenyre - ha lehet újabb Note-t vagy S szériát kapni - s nyerek egyet! :)

    G2 (minden idők egyik legjobban optimizált telefonja), Sony Z3 (két nap után majdnem kidobtam mérgemben, h. milyen xar az egész :D), HTC M8 (nekem életidegen volt az egész sense felület), G3 (5.0 -s androidot nagyon elszúrták, csalódás volt ez a korábbi LG-android szupetlatívuszokat megérdemlő optimizáltság után), most ki kell úgy érzem próbálni ezt a szériát is! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák