Új hozzászólás Aktív témák

  • StLui

    veterán

    Üdv

    Elhatároztuk, hogy a céges 3db, már mind lejárt hűségű, telefonelőfizetésünk egyikére megrendeljük az új iphone-t, azon a számon eddig egy 3G-t használtunk, aminek nemrég járt le a hűségideje. Tizenéve vagyunk T-s előfizetők, néha vettünk 1-1 telefont valamelyik számra, utoljára a 3G-t, a másik két számhoz 1-1 6300-át használunk, nem vagyunk egy telefon nyüstölők ezen a két előfizetésen, tul.képpen ezeken csak telefonálunk. Nem használtuk soha a webshopot sem, most is úgy gondoltuk, bemegyünk a W.end boltba és ott megvesszük helyett megrendeljük, mindez okt 14-én, de megnyugtattak max 1-2 hét és megjön. Ezen felbuzdulva meghirdettük a 3G-t és két nap múlva eladtuk. Lett egy kölcsön telefon helyette, egy levetett régi egyszerű, amin persze netezni nem lehet, és sms-ezni sem olyan intenzitással mint eddig. Szóval az itt fizetett ikon400 most igencsak gyengén lett innentől kihasználva, de sebaj, nemsoká jön a másik. Eltelt 2-3 hét, hallottuk sokan kaptak már telefont, olyan ismerős is aki pár napja rendelte, hát bementünk újra hogy mi újság. Mondták, mi 32-est rendeltünk, de 16-osok jönnek azt már rég megkaptuk volna, írassuk át. Kérdeztük, hogy akkor nem kerülünk a 16-os sor végére újra? Nem. Ok, átírattuk, elég lesz az is. 1 hete megint hallom itt a fórumokon, hogy érkeznek az értesítő sms-ek, vártuk mi is, semmi. Hát ismét bementünk, hátha csak véletlenül nem jött sms, de nem, nincs telefon, most állítólag 32-esek jöttek, de mint kiderült úgy vagyunk felírva, hogy 16-os vagy 32-es, de így se kaptunk. Amikor szóltunk (nov20-án), hogy már 1,5 hónapja várunk, megkaptuk, hogy nem is 1,5 hónap, mert csak okt14-én rendeltük, hát valóban ez messze nem 1,5 hónap.
    Gondoltam akkor leadom a rendelést web-en keresztül is. 23-án este 10-kor nekikezdtem, persze ekkor rájöttem, hogy egyszer szerettem volna már itt valamivel próbálkozni, de telefonszámonként kér más-más kódot. Akkor kaptam is egy ideiglenest, és hogy küldik postán a véglegest, azóta sem jött, pedig nem szokott levél elkallódni. Persze ideiglenest elfelejtettem, kértem újat, éjfélig sehova nem jutottam, felhívtam 1430-at, kiderült épp szenved ez a webes rész, majd 3 napon belül visszahívnak. Másnap azért újra nekifutottam, készülékváltás meglévő ügyfeleknek opcióval próbálkoztam, de szenvedés volt, volt hogy találkoztam vásárlás közben olyannal, hogy választhatok más díjcsomagot, máskor meg nem, káosz. Felhívtam újra a 1430-at, kiderült ideiglenessel nem lehet sok mindent, kérjek folyószámlaszintűt, személyesen egy T-pontban azzal minden megy. Ma bementünk ilyenért. Sikerült megkapni, minden rendben. Újra nekifutottam a webshopnak, első meglepetés, nem tudok belépni folyószámla szintűvel, nem találom hol kell. 1430-at hívom, be kell lépni a telefonszám ideiglenesével, hogy utána belépjek a folyószámla szintűvel :Y , megoldódott, viszont most sem tudtam kiválasztani az MM XL-t a telefonhoz, ismét 1430, eljutottunk oda hogy átad valakinek az ügyintéző hölgy, aki segít megoldani, ő maga majd beállítja. Átvesz a fiatalember, beszélgetésből kiderül január 22-re várható a szállítás, picit kiakadok, elmesélem mióta várunk a személyesen leadott rendelésre már, és elég macerás berohangálni érdeklődni mi van a rendeléssel, nem Pesten lakunk, segít egy 80-as számmal, közvetlenül a W.end bolját tudom így hívni, hurrá. Hívom, 4 menü pont, mindegyikben csak géppel tudtam "beszélni", kivéve az egyiket, amit utoljára próbáltam, az akciós mobilok menüpont.
    Elmondom az embernek, hogy érdeklődni szeretnék a rendelés után. Erre ő: de hát itt a központban ezt nem tudják csak a W.end boljában. Mondom, hát azt hívtam? Nem, mondja ő, mert a boltokat nem lehet felhívni, nincs rá lehetőség, csak személyesen. Magyarán előző 1430-as ügyintéző csak le akart rázni.

    Miért írtam le? csak, mert felbosszantott, ki akartam írni magamból.
    Régen nagyon utáltam bármit intézni náluk, egy rémálom volt, mindíg hiányzott valami, 3-szor mentünk mindenért. Pár éve megváltozott, normálisak segítőkészek lettek a boltjaikban, egész gördülékenyen mentek a dolgok is, bár ez max évente 1-1 alkalom volt.
    Most viszont becsapva érzem magam, fizetünk egy ikon 400-at amit nem tudunk kiahasználni, de nem változtatgattuk, mert azt hittük mehetünk úgyis az új telefonért (ezért adtuk el a régit is) és majd onnantól megint más csomag lesz. Egy kínszenvedésnek tűnik az internetes webshop, folyószámla ügyintézés is. Kiderült a folyószámlaszintűvel sem lehet korántsem mindent intézni mindhárom előfizetésre, közben még kért valami 3 jegyű kártya kódokat is, agyamra ment az egész, de mindegy. 3x2órám ment el a próbálkozásra mire kiderült a január 22-es szállítási határidő. Becsapva érzem magam, mert 1430-on is átvertek, leráztak ezzel a 80-as számmal, hogy hívjam a boltot (nem beszéltem úgy hogy erre okot adjak, és nem is éreztem azt, hogy az ügyintéző így vette volna a beszélgetésünket). Nem értem, hogy lehet az, hogy boltonként van külön rendelési lista, plusz a netes rendelési lista, és azon múlik, hogy mikor kapsz telefont, hogy épp jó sorba álltál-e, magyarán jó boltba rendelted-e meg a telefont. Miért kell személyesen bemenni a boltokba, miért kell még folyószámlaszintű jelszóval is másik jelszót is tudnom és még akkor is van amit csak személyesn tudok elintézni, például számhordozhatósági papír kikérése. Ennél sokkal komolyabb pénzügyi dolgaimhoz sokkal egyszerűbben hozzáférek és intézek ügyket neten keresztül.
    Most legszívesebben kikérném mindhárom számra a hordozhatósági papírt és mennék másik céghez, ahol kicsit úgy érezhetném odafigyelnek rám mint ügyfélre, aki tizenegynéhány (hány éve van 30-as? azóta vagyok ott) éve normálisan fizeti a számláit. De nem teszem, egrészt mert a másik kettő sem sokkal jobb, másrészt technikailag rosszabbnak is gondolom őket, harmadrészt engem zavarna az előzőek miatt, de T-mobil valószínűleg leszarná, hogy egy havi 35ezres ügyfél épp elment, szóval sajnos csak én érzem most már így is úgy is rosszul magam.

    [ Szerkesztve ]

    Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire

Új hozzászólás Aktív témák