Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz zoli62 #61541 üzenetére

    Beszélj egy ügyintézővel. Tuti, hogy ezzel kapcsolatban van valami kavarodás

    (#61542) Ateszpapa
    Irj nyugodtan egy kivizsgálásra vonatkozó levelet. Egyedi akcióskók, melyek nagyon frissek, s eddig még csak néhány üzletben volt csak ilyen. Ekörül volt szerintem a zavarodottság. Az akciók egyébként június 1-től, a tervek szerint - ha a készletek is engedik - folyamatosan futnak majd ezek a nyáron.

    Hivatkozz nyugodtan arra, hogy a Fesztivál-tartozékkedvezményekről van szó, melyek elején indultak, s más csatornán korábban ezt a felvilágositast kaptad.

    (#61539) btomi9

    Az akció egyszeri promóciós internet.

    (#61550) Teko001

    Igen megszunik automatikusan. Esküdni nem merek, de talán egy év. Havidja nincs semmilyen körülmények közt, de más publikus internet csomagra át lehet váltani.

    (#61554) Kispotter
    Turbó opciókra keress rá, csak azzal lehet bővíteni, vagy nagyobbra lehet váltani.

    (#61567) Ateszpapa

    Általában a legegyszerubb filléres tartozékokra, ill egyszerubb gyártók olcsó produktumaira nem jótállás, hanem csak szavatosság van. Ennek köze sincs a használt eszközökhöz.

    (#61539) btomi9

    Azon felül, amit Teko001-nek leírtam: azért nincs benne, mert ez egy promóciósan adott termék. Promóciós nyiltkozatot kap hozzá az ügyfél, abban vannak leírva a feltételek. ÁSZF-be a későbbiekben - ha állandósítják - max akkor lesz benne.

    (#61574) g0dl

    [link]

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák