Új hozzászólás Aktív témák

  • dedike

    addikt

    válasz syl5 #3816 üzenetére

    Csak a legutolsó lépést hagyd ki, addig bármikor törölheted a megrendelést! :K

    Upgrade: Készülékváltás, újabb 24 hónap hűségnyilatkozat aláírásával. A már meglévő előfizetésedhez új készüléket vásárolsz. Leghamarabb a szerződés megkötését követő 18 hónap múlva van rá lehetőséged, igazából 24 hónap után "éri meg". (Bár a megéri kategória sok mindentől függ.)

    Ezek szerint nem kapcsolat prémiumkártyád van. Ez esetben át kell mozgatni a pontokat a kártyák között. Ez most nem tudom hogyan működik, mivel nekem csak egy prémiumkártyám van.(M-Telekom szintű) De gondolom a My T-Mobileban le van írva. :B

    Most jön a lényeg: tehát, ha a jelenlegi számommal belépek, és egy új előfizetést(új számot) vásárolok, akkor ez egy társkártyás előfizetés lenne a meglévő előfizetéseimhez? Ez esetben le tudom mondani a jelenlegi két előfizetést, vagy áttehetem mindkettőt domino-ra?

    Igen, így van! Azt az előfizetést, amihez a társkártyát vetted, nem hinném, hogy le tudod mondani! Szerintem itt kérdezz előbb a 1430-on! (Vagy 1430-tól) :K

    Csak arra a számra vonatkozik az újabb 24 hónap, amit upgradelsz, a másikat nyugodtan visszaadhatod. Upgrade esetén úgyis megkérdezik, kéred-e a 12x10 perc lebeszélhetőséget biztosító Domino kártyát. ;)

    [ Szerkesztve ]

    Jó szerencsét!

Új hozzászólás Aktív témák