Új hozzászólás Aktív témák

  • syl5

    őstag

    válasz dedike #3815 üzenetére

    köszi az infókat!

    Közbe elkezdtem vásárolgatni a webshop-ba, persze nem mentem el a végső megrendelésig, és meg is lett egy-két kérdésemre a válasz.
    pl.: hűségpontokat akkor számolják be, ha a jelenlegi számommal lépek be a my t-mobile-ba, és úgy vásárolok. Ezzel kapcsolatban lenne azonban kérdésem: két előfizetés van a nevemen, az egyik előfizuhoz 2000 kapcsolat pont, a másikhoz 500 kapcsolat pont. Amikor rendelem a telefont, akkor csak az egyiket engedi elszámoltatni, nem pedig mindkettőt. Mindkettő pont a nevemen van. Miért csak az egyiket engedi elszámoltatni? Meg lehet oldani, hogy az összeset beszámolják?

    "A pontokat csak úgy tudják beszámítani, ha a meglevő előfizetésedhez vásárolsz társkártyás előfizetést, illetve ha a mostani számodat upgradeled."
    ez mit jelent? Mi az hogy a mostani számomat upgradelem?
    Én így gondolom:
    tehát ugye arra már rájöttem, hogy a kapcsolat pontokat csak akkor számítják be, ha a jelenlegi számommal lépek be a my t-mobile-ba, és úgy rendelek.
    Na most nem akarom megszívni, ez nagyon fontos lenne:
    ugye most két előfizetés van a nevemem.
    Ha be akarom számoltatni a pontokat, akkor erre két lehetőségem van:
    - a jelenlegi számommal belépek, és egy új előfizetést vásárolok
    - a jelenlegi számommal belépek, és készülékváltást csinálok
    Most jön a lényeg: tehát, ha a jelenlegi számommal belépek, és egy új előfizetést(új számot) vásárolok, akkor ez egy társkártyás előfizetés lenne a meglévő előfizetéseimhez? Ez esetben le tudom mondani a jelenlegi két előfizetést, vagy áttehetem mindkettőt domino-ra?
    Valamint, ha úgy döntök, hogy a jelenlegi számommal belépek, és készülékváltást csinálok(tehát marad a számom), akkor a hűségidő hosszabbodása csak erre az egy számra fog vonatkozni, és ez lenne a mostani szám upgradelése? És ez esetben a másik számot, és ahhoz tartozó előfizetést gondd nélkül lemondhatom, vagy áttehetem dominora?

    Keress meg, ha Data Engineer, Scientist szeretnél lenni!

Új hozzászólás Aktív témák