Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz bozsozso #15631 üzenetére

    Minden számla első oldalán rajta van vagy a K&H vagy a CIB vagy az MKB-s számlaszám, amire át lehet utalni a pénzt. Az összeg nyilván egyértelmű, és bár a neved alapján beazonosítható lehetnél, de mivel nem csak a saját számlád összegét utalhatod át (ha egyáltalán a te neveden van az előfizetés), ezért kell valami, ami alapján azonosítható, hogy hova kellene lekönyvelni a befizetést. Erre szolgál a T-Mobile számlák esetében a folyószámlaszám vagy amit a számlában is ajánlanak, a konkrét számla száma (a folyószámla száma praktikusabb, mert a legtöbb netbankba fel lehet vinni egy átutalási sablont, és akkor elég mindig csak az összeget megadnod, a többit az elmentett adatok alapján kitölti a netbank, és így nem kell egy hosszú számla számsort is pontosan begépelned).

    Mellesleg ha megnézed, akkor ott van a számlában a csekk felett két mondat, az első azt tartalmazza, milyen adatokat adj meg ha átutalnád, a második azt, hogy mit kell megadni a bankodnak, ha csoportos beszedést szeretnél.

    Összegezve, ha a szolgáltató az arcába tolná az ügyfélnek, hogy mit kell tenni, sokaknak az sem lenne jó, de ha megvan benned a kérdés, talán nem egy fórumon kellene feltenned, hanem közvetlenül a szolgáltatónak. Május 1-ig van idő, akár írásban is megkérdezheted, addig biztos válaszolnak.

    [ Szerkesztve ]

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák