Új hozzászólás Aktív témák

  • 1430

    senior tag

    válasz Something_ #11641 üzenetére

    1. Itt regisztráld az adatokat
    2. válaszd ki a készüléket, és a rendelésed mindaddig állni fog,
    3. míg be nem mész T-Pontba, hogy elintészd az egy- vagy kétkapus számhordozást.
    Tehát ha WS-on rendeled, mindkettő lehetséges, de én is a kétkapust javaslom. Ja és nagyon fontos, hogy a kollégának mond, hogy rendelés lesz hozzá, mert ha nem írja be a rendelési azonosítót a számhordozási rendszerbe, akkor a rendelésed nem fog továbbkerülni a házhozszállításra. Onnantól minden olyan, mint normál rendelésnél, illetve a SIM aktiválását nem kell kérni, mert az az időablakban fog megtörténni (kétkapus hordozáskor gyakorlatilag azonnal megtudod, mikor lesz az időablak, és ha 72 órával előbb a házhozszállítás elkészíti a szerződést, akkor végbe is megy, egyébként csúszik).

    AsusBoy #11648
    Nem, ahhoz fél éven belül 360 pontot kell gyűjteni.

    Mika1227 #11672
    Megrendelni megrendelheted, de átvenni annak kell személyi ellenében, akinek a nevén van (tehát a címet és az időpontot ennek függvényében kell kiválasztani). Az új szállító (GLS) komolyan veszi a személyit. Volt már olyan akinek azért nem adta át a futár, mert megváltozott a személyigazolvány száma, hiába írta bele a szállítási infóba az új igazolványszámot az ügyfél...

    HGabor89 #11674
    Lezárt egyenleg = utolsó számla összege. Ha csak egy hívószám van a számlában, akkor úgy is látszik a számla a My T-Mobile-ban, szóval erre kár költeni 56 Ft-ot. Ha valakinek több száma van, és tudni akarja, mennyi lett az egyik szám számlaösszege (mert el akarja kérni tőle), akkor érdemes ezt lekérdezni.

    rizso #11677
    Csak annyit mond neked az ügyintéző, hogy le van e tiltva a készülék, más számlafizetéseiről nem kapsz infót.

    Morris és HGabor89
    3 munkanapon belül cserélik, azon túl szervizelik. De olyan nincs, hogy pénzt visszakapsz, legfeljebb ha WS-on rendeled, akkor 8 napon belül visszaküldheted.

    HGabor89 #11695
    Ha csak előfizetést vett, akkor 5000-et fizetett (hűség nélkül) vagy 810-et (hűséggel)? Mert ha az előbbi akkor lehet "készülékváltásban" vásárolni, ha az utóbbi, akkor 5000 Ft kötbér után lehet "készüléket váltani". No persze az új előfizetéshez képest magasabb áron... :U

    Mec #11696
    Nincs olyan forgalom, amit nem venne figyelembe a rendszer, minden az 500 MB-ból megy. A még felhasználható keretet le lehet kérdezni például a 1730-ra küldött "G" betűvel, de ez alkalmanként 56 Ft, illetve most "betegeskedik", mert az jön vissza, hogy "az Ön egyenlegéről nincs elérhető adat". Szóval még ne akard lekérdezni... Ha elhasználod, a sebességkorlátozásról kapsz SMS-t.

    ''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!

Új hozzászólás Aktív témák