Aktív témák

  • domerator

    veterán

    válasz w333 #30126 üzenetére

    (#30126) w333

    Nem rossz de mivel minden főzött rom a cm7-re épül azért ne várjunk tőle csodát

    Na ezzel így ebben a formában nem értek egyet...

    Minden elismerésem a CM csapatnak, nélkülük talán nem is lennének főzött romok, vagy csak igen nehezen portolható kínai alkotások... de!

    Egyáltalán nem úgy van az, hogy ha valamit valaki létrehoz, elkészít, akkor azt egy másik ne tudná még jobbá tenni.

    Nem akartam leírni, de akkor leírom (az illető úgysem tud magyarul, aki meg visszamondja neki azt kénytelen leszek...) ;] :DDD

    A pikkaccsu rom alkotója tvíti píti (szándékosan fonetikusan írom) benne hagyta a romban a Telocation Providert, azt a kínai szemetet, ami miatt sokáig nem tudtuk normálisan szabályozni a cpu-t. Megkérdeztem tőle az xda-n, hogy miért van benne, mire való.
    Azt felelte, hogy fingja nincs, ez mindegyik miuiban benne van, nem is törődött vele sose. :Y ... de ha gondolom, akkor kiveszi a következőből, ha tényleg nem jó semmire, sőt káros...

    Nos... ezzel csak azt akartam mondani, hogy ekkora szakemberek, mint pl. ő, akik keresztbe kasul kódolják a romokat, még ők is át tudnak siklani dolgok felett.

    Vissza a cm7-hez... biztosan nagyon jó a cm7, sőt...
    ... de az előbbi esetből kiindulva nyakamat rá, hogy lehet belőle jobbat, mást is kihozni és a kínaiak elegen vannak ahhoz, hogy a nagy számok törvénye alapján lesz közöttük, aki ki is hozza... az egyik példa a mokee (és még mennyi lehet, amit nem is ismerünk). A mokee pl másképp oldja meg a cpu szabályzást és tapasztalat, hogy igen jól működik. ... vagy ott van a background (aminek mindjárt neki is fogok), amit a cm7-ben csak programozási ismeretekkel lehet cserélni, a mokee-ban viszont a framework res-ben kell szimplán cserélni egy png-t... és így tovább.
    A cm7-nek elévülhetetlen érdemei vannak, de egy utcai user egyszerűen nem tud különbséget tenni egy 8 hónappal ezelőtti cm7 és a legújabb nightly között. (nyersen persze). Ezek a cm7 alapú különleges romok nagyrészt használhatatlanok európai embernek, mert mire fordításra kerül, belemegy egy csomó hiba, meg amúgy is... van az xda-n egy diaxin rom, na az nekünk kibírhatatlan, tiszta infantilizmus. Viszont a mokee a példa rá, hogy jó is kisülhet belőle.

    A cm7-et istenbizony használnám, ha nem lenne annyira rohadtul kötötten fekete a színvilága és ráadásul nem is könnyű rajta módosítani (én nem tudok).

    Egy szó mint száz... nem kell ezeket az egzotikus romokat csípőből lefikázni... és a miuit még nem is említettem, amire telót is gyártottak.

    Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)

Aktív témák