Xda-n nezz bele a wajkiui topic vegebe!
Galaxy Ace most egy darabig. Xperion v5 by ronin79, 806/320MHz smartassv2 (Toshiba Class4 4GB microSD elpusztíthatatlan :)))
Xda-n nezz bele a wajkiui topic vegebe!
Galaxy Ace most egy darabig. Xperion v5 by ronin79, 806/320MHz smartassv2 (Toshiba Class4 4GB microSD elpusztíthatatlan :)))

Igen, ez lesz remélhetőleg az e heti verzió.

Szerintem linkeld el...még a végén kérdeznék hol van 
Motorola Defy(SOC)@Miui-2.4.13 - Samsung N7000 White Stock 2.3.6
(#24004) CoolBoy323 válasza mm89 (#24000) üzenetére
inkabb videó lenne érdekes 
Hirdetéseim: http://goo.gl/lYiGg

szerintem ott még nem tart sajnos...
ígéretesnek tűnik amúgy!
Acro S--Lenovo e-125
Na... hetvegere megpucolom a defyt... fenyes gorillauveggel varom az uj wiuit, mint ahogy a telapot fenyezett csizmaval... 
(#24007) CoolBoy323 válasza domerator (#24006) üzenetére
jó retkes lehet, ha ennyire kell pucolni 
Hirdetéseim: http://goo.gl/lYiGg

Hétvégére lesz belőle valami?
[ Szerkesztve ]
I don't like morning people... Or mornings... Or people...

Valaki élő azon kis százalékból, akinél már 4 napot kihúzott egy ROM anélkül, hogy másikat flashelt volna a kütyübe.

Én is már többször nyomtam fel rá ROM-ot, mint ahány hívást fogadtam, vagy indítottam vele. 
Egyébként a SEA + WiUi tényleg gyorsabb. Valahogy hamarabb reagál és gyorsabban nyitja meg az appeket, mint a MIUI-val.
[ Szerkesztve ]
=- ASUS M4A785TD-V EVO - PhenomII X4 925 - MSI R5770 PMD1G 1GB -=- Opel Vectra B X20XEV -=- Motorola Defy SOC -=- -=

Nálam a hivatalos CM van fent, megelégedettséggel használom 
☆ Opel Vectra B tulajdonosok baráti köre - OpelVectraB.gportal.hu ☆

Nem kicsit irigyellek, hogy ily tengernyi időd van romolni... 
[ Szerkesztve ]

Köszönöm...
Ez is 'csak' olyan mint a rootolás, meg a romcsere... egyszer kell egyedül megcsinálni, utána már bátrabban megy
. Bár ne legyen még 1x, mert elvonási tüneteim voltak
, és már azt vizsgálgattam, hogy hogyan férne bele egy Razr... utána is olvastam, de még nagyon gyererekcipős a dolog.

Van a 01 02-nél újabb 7.2 nightly, ami NEM KANG?
Samsung Galaxy S / 16GB / TsunamICS 2.3 + sema 1.2.2
ha megnézed a listát akkor lárhatod hogy nincs! ![;]](/dl/s/v1.gif)
<< Bunkó vagyok így hóditok >> Samsung Galaxy S2**** Slim Beam 4.2.2 jb+Dorimanx hardcore kernel****

link?
má megvan. olvastam
[ Szerkesztve ]
----- www.zociracing.hu -----

Azért olyan sok nekem sincs, de képes vagyok meló után nyüstölni a dolgot. 
Egyébként most próbálok egy akksi kalibrálást csinálna az akksi kivevős-berakós módszerrel. Töltő rádugva, majd amikor nem ismerte fel az akksit, beledugtam. Meg volt a 20%, majd a 60%, de itt áll már 10-15 perce. Mármint 60%-on és nem megy feljebb.
[ Szerkesztve ]
=- ASUS M4A785TD-V EVO - PhenomII X4 925 - MSI R5770 PMD1G 1GB -=- Opel Vectra B X20XEV -=- Motorola Defy SOC -=- -=
Xda-n Wajk topikjanak a veget nezd meg.
(na jovan vazz... en meg potyogok itt az egerzongoran...) 
[ Szerkesztve ]

Wajk:
working: phone, WiFi, apps, g-sen, backlight... (video coming...)
not: SMS, Wallpaper... + stock bugs
Nem hiszem, hogy hétvégére kész lesz 
Acro S--Lenovo e-125
...akkor ne fenyesitsek?... 
(#24021) Mozzarella válasza mm89 (#24019) üzenetére
Azért azt ne felejtsük el, hogy Wajk nem dev., szóval ha valami nem működik defy-on az ICS cuccokból (pl. mint kamera a CM9-ben), ő nem fogja tudni ezt "meggyógyítani".
Old but not stinky... [Samsung Galaxy SIII Stock 4.1.2 & Boeffla kernel]

Tavaly december óta a NIGHTLY-t MONTHLY-nak hívjuk
tehát február elején várható a következő 
És ez jól is van így szerintem...
JIAYU G3 JB - Rooted
(#24023) mm89 válasza Mozzarella (#24021) üzenetére

Én tudom, ezért is írtam, hogy nem lesz ebből még egy ideig semmi. Persze szurkolok én is, és várom. Bár a CM féle ICS nekem valahogy így képekről nem tetszik. Nem használtam még, de nem is érzek rá késztetést...
Acro S--Lenovo e-125
A cm fele ics nekem se jon be, de ha hinni lehet az egy honappal ezelotti miuiandroidos elozetes miui 4-es kepeknek, akkor egeszen maskepp fog kinezni, mint a cm.
haló!
Most szereztem egy defy+ készüléket , előtte volt defym azon mind a miui mind a cm romok mentek tökéletesen , de most olvastam xda fórumon,hogy a miuival vannak akksi gondok csak 84-85%-ig tölt stb.
probáltam itt a fórumba a keresőt használni de nem igazán adott jó találatot , szóval érdeklődnék,hogy valaki találkozott e már ezzel a problémával vagy ha valaki rakott fel defy+ra miui-t vagy cm7-t akkor megy e minden probléma nélkül?
www.Sadaweb.hu www.flickr.com/photos/sada1988/

Talán megtérnek majd a CMesek

----- www.zociracing.hu -----
Áh srácok engem most már tényleg kicsinál ez a sok ROM. Csak CM7-ből van már annyi, amennyi korábban az összes rom volt (enyhe túlzással). Tényleg lehetne vmi ROM rendszerező google dpcs-os táblázat, mint a setVsel értékekre vagy akármi, ami segít eligazodni köztük. Tuti nem vagyok egyedül eltévelyedve...
═══════════════════════════════════════════════════════ Magyarított Android alkalmazások: http://www.hunapk.hu/ ═══════════════════════════════════════════════════════

Ehh... Lassan telefont kell cserélni, nem romot 
JIAYU G3 JB - Rooted
(#24029) Mozzarella válasza Repp (#24028) üzenetére
Van amire nem elég a vas, vagy csak a "divat" miatt? ![;]](/dl/s/v1.gif)

ja ezt én is szivesen menézném/kipobálnám.
– A temetőre az van kiírva: FELTÁMADUNK! – Akkó má' jobb a kocsma, me' oda meg az, hogy SOSE HALUNK MEG. Hofi
(#24031) Repp válasza Mozzarella (#24029) üzenetére

Fél évente hangszórócsere 
SOC kamera 
Lejár a garancia 
DEFY+ lesz ebből...
JIAYU G3 JB - Rooted
Csoborbol vodorbe?... 

de legalább márkahű
..ha váltok,Razr-ig meg sem állok...na az sem mostanában lesz 
[ Szerkesztve ]

Mosmémondod?
BAYER kamera 
Nagyobb akksi 
Hivatalos 2.3 
A készülék alapvető tulajdonságai (méret, technológia), amikkel eddig sem volt bajom, meg nem változnak.
JIAYU G3 JB - Rooted
Ha ki akarnam probalni a cm7-et, akkor 7.1 stable-re ra lehet tenni 7.2 nightly-t? ... vagy a 7.2 kernele is ujabb?
-----*-----------
Repp:
Jovanna... csak olyan meggyozoen mondtad a telefoncseret...
[ Szerkesztve ]
(#24036) Mozzarella válasza Lacopapi (#24033) üzenetére
Akkor már valami felső kategóriás Moto-t vegyél, ha jól tudom a Razr-t közép-felsőbe szánta a cég.
domerator : rá lehet. Vigyázz, mert ott ragadsz! ![;]](/dl/s/v1.gif)
[ Szerkesztve ]
(#24037) Lacopapi válasza Mozzarella (#24036) üzenetére

Hehe...annyiért középmezőny? Az azért furcsa,de melyik lenne feljebb? Amellett meg tetszik is..
(#24038) Mozzarella válasza Lacopapi (#24037) üzenetére
Nem tudom, talán az Atrix, de az régebbi és hw-ileg talán gyengébb. Akkor is az a premium kategória Motoroláéknál. El is fogadnám szó nélkül...
(#24039) domerator válasza Mozzarella (#24036) üzenetére
Hehhe... koszi. Lehet kiprobalok egy doCM7light-ot... 
(#24040) Mozzarella válasza domerator (#24039) üzenetére
Sebességben vadállat lesz. Meg fogsz lepődni...
(#24041) Lacopapi válasza Mozzarella (#24038) üzenetére

Én is elfogadnám,de nem adnak....tudod,a kategóriák nem hatnak meg- végülis egy Desire-t cseréltem a Defy-ra,csak az számít,hogy megfog-e vagy sem 
Igen az elsö legyen bootos utàna lehet a többit rátolni
linux mint Mokee Os Lezo Giss CyanMobile Pikachu Sea hu Miui
(#24043) domerator válasza Mozzarella (#24040) üzenetére
Hadd legyen egy ujonc kerdesem... mivel eddig nem foglalkoztam cm7-tel, gozom sincs honnan kell oket leszedni.
Kerhetnek egy-egy linket a legutolso bootos stable es az esetleg legjobbnak tartott nightly lelohelyhez?
Nagyon koszonom. 
---------------------
somi52:
Tudom, azert kerdeztem igy, csak azt nem tudom, hogy a 7.2 stable jobb-e alapnak, mint a 7.1
[ Szerkesztve ]
(#24044) Mozzarella válasza domerator (#24043) üzenetére
(#24045) Davebowman válasza domerator (#24039) üzenetére

Domi, mit hallok? Elhagyod a nyájad? Átállsz a sötét oldalra mester? ... szólj, ha mehetünk... :-)
DefyBayer@WR2.1.1 / yuandao N70 "ZZ" / TL-WR1043 Vargalex v1.1.7
Tudtok segiteni?
Melyik gyari defy+ fsb rom mukodik tokeletesen bayer modulos defyn? (nem mokoltra gondolok)
Az a cel h defy+os legyen a telom es pl defy+ os custome romok mennyenek rajt...(nem erdekel ha nincs visszateres defy romokra,eleg ha a gyari defy+2.3 hibamentes!!)
Koszonom...
[ Szerkesztve ]
SonyEricsson Xperia x10i Thgo2 rom
(#24047) Thief válasza Mozzarella (#24044) üzenetére

Megis stabilabb a 7.2 nightly, mint a 7.1 stable...
Egyertelmuen a januar maeodikai 7.2t ajanlom. Atom stabil es gyors. Nameg az a legujabb. A 7.1stabilnal tobb hettel, ha nem honappal ujabb!
Samsung Galaxy S / 16GB / TsunamICS 2.3 + sema 1.2.2
Én is keveset használtam eddig a miuikat gyürtem most éppen miui 2.1.13
linux mint Mokee Os Lezo Giss CyanMobile Pikachu Sea hu Miui

A + -osok meg tőlünk irigylik a CM,meg a MIUI romokat...ki érti ezt ... 
Én nem tudok ilyen romról.
[ Szerkesztve ]
(#24050) Mozzarella válasza Thief (#24047) üzenetére
Akkor értelmezd kérlek újra, amit írtam és nézd meg amit linkeltem