Aktív témák

  • agabe

    addikt

    Érdekes dolgora figyeltem fel, mégpedig a hangszóró elkezdett működni egy kis időre (ezt a defy-t csak azért vettem olcsón, hogy próbálgassam mit lehet belőle kihozni), pedig alapból nem működött...aztán reboot után ismét nem működik.
    Volt valakinek ilyen ?

    Az ICS-n a töltéssével is van problémám (legalábbis ahogy most van telepítve...lehet újrahúzom az egészet, csak más dolgom is van).
    Lemerítettem 5% alá (lehet, hogy ez is probléma volt), és ki is kapcsolt a készülék. Amikor megpróbáltam tölteni, és úgy bekapcsolni, akkor nem kapcsolt be....talán túl le volt még merülve ?
    Ha kiszedtem az akksit (a töltő még rajta), a piros motorola logo maradt a képernyőn.
    Kihúztam a töltőt is, majd amikor ismét visszadugtam, akkor ismét a logóig elment, majd ott megállt.
    Recovery-be be lehetett lépni, ott (már akksival a készülékben nyomtam egy 2ndboot -ot.
    Újraindult, de nagyon akadozott. Újabb reboot (ilyenkor mindig aktualizálja az alkalmazásokat a rendszerhez...számszerint 94-et most), és utána normális a működés sebessége, de a névjegyeket pl most nem látja (megnézem tudom-e importálni) miközben a wifi beállítások megmaradtak. :F

    Főleg az elején említett hangszóró működés lepett meg...valami progi hiba miatt működni kezdett...ez a lemerülés - újraindítgatások / reboot-ok közben történt vmikor. Nem tűnik kontakthibának (bár az is lehet), mert se nem recsegett (pedig kicsit ütögettem) se nem szakadozott a hang amikor működött, és amikor nem működik, akkor (szintén kis ütögetéses noszogatásra) semmit nem csinál, szóval ha kontakthiba lenne, akkor ezekre valahogy reagálnia kellett volna gondolom.

Aktív témák