Új hozzászólás Aktív témák

  • SpaceJam

    aktív tag

    válasz mezis #49991 üzenetére

    7-Zip-et használok a sima ZIP-ek tömörítésére is (ultrán), ezért legtöbbször kisebb lesz az eredmény, mint az original. Ezt az újratömörítést az egységes mappázás és a fájlnév egységesítés miatt minden esetben megteszem, kivéve a Telegram-nál. Az az egyetlen olyan program, ami rendesen, nagybetűvel van írva, és ugyanilyen nevű mappában található, tehát egyezik a módszeremmel. Teljesen jól tetted, az biztos, hogy a Neszén a legújabb van. Átlag 4 órán belül ki szoktam rakni az új verziókat.

    A HWiNFO amúgy kevese azon programoknak, amiket meghagytam 32-bites formában is, hiszen egy konfiguráció-ellenőrzésre szükség lehet egy régebbi gépen. Minden más Windows 10-től és only 64-bit.

    A HWiNFO ilyen szempontból nem különleges, de más proginál előfordulhat, hogy a magyar/angol nyelveken kívüli fájlokat, meg egyéb fölöslegeket eltüntetek. A módosítás szokor csak annyi, hogy a nyelvi fájlt javítom, vagy beállítás (INI) fájlt mellékelek. Utóbbi akkor kerül be, ha pár fölösleget ezáltal ki tudok kapcsolni az adott programban. A CCleaner jó példa erre, mert az a neszés verzióból egyből nyílik a tisztítás tab-on, és semmit sem futtat a háttérben.

    Van még pár progi, ahol a beállításaim megvannak, de ezek opcionálisan importálhatók, vagy külön letölthetők (sokszor azért, mert én magam használom valakinél rendszer újratelepítés során, és pontosan így kerül fel a pendrive-omra), pl.: IrfanView, O&O ShutUp10++ (++, mert már a 11-hez is jó), Winaero Tweaker stb.

    [ Szerkesztve ]

    neszetools.hu ● pc360.hu

Új hozzászólás Aktív témák