Új hozzászólás Aktív témák

  • Tikakukac

    titán

    válasz reelc #3162 üzenetére

    Kérdés a szokásos: mire kell? Mert várhatod a gépet, csak ilyen árban akkor ott a 4535s, külön dedikált karival, max 10k és a windows is megvan az A532-höz képest.

    Asztalit javítani, pláne ha régi, már megvan kukából. Notinál ez régi gépnél is kegyetlen pénz. Szóval verd az asztalit 0-24 ha van rá lehetőséged, mert a noti kiesz a vagyonodból is.

    i3 nem tartalmaz semmilyen plusz energiát. Tartalmaz 2 fps-t legjobb esetben, esetleg 2 óra videó kódolásnál 1 percet, de bőkezű voltam. Hétköznapban ahol meghal a B960 ott ugyanúgy elsírja magát az i3 is. Szóval veheted, csak értelme nem sok.

    Nem lenne kiakadva senki. Mivel használnánk úgy, ahogy eddig. De mivel lehet, és évek óta (sőt kezdetek óta) a vinyó a szűk keresztmetszet, így rakja mindenki bele tonnaszám.

    Hétköznapban egy 1ghz-es kétmagos gép is hozná azt az asztalit SSD mellett. Gyakorlatban meg kérdés milyen sebesség kell. Asztali teljesen más dolog, de tegyük fel, hogy igen, elviekben hozná a sebességét.

    ussseal: Dedikáltat sem találtam. Szokásos felhasználás+HD videó volt. Ennyi.

    DarkDeer: Félévente van 1 tera backup, és kifújt. Erre nekem elég lenne USB1.0 is, egy nap alatt lementi és csókolom. Plusz az USB3.0 miatt kiesik 1-2 jó gép, és szerintem a lányok nem fognak tonnaszám HD videókat nyomni külső vinyóról meg egyebekről. Max pár ezres az EC kártya és meg van oldva.

    A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák