Aktív témák

  • gabor82

    csendes tag

    Sziasztok. Szeretnék venni egy laptopot amivel lehet játszani,nagyjából képbe is kerültem böngészéssel,tesztek olvasásával milyen is legyen,de azért szeretném kikérni hozzáértők véleményét. Jelenleg 4 jelölt van a 170 000-ig kategóriában,mert ez a max. amit adnék érte.
    Első Acer:
    [link]
    2. Dell:
    [link]
    3. HP:
    [link]
    4. Asus:
    [link]

    Elvileg úgy tudom az i3 intel proci jobb mint az amd tehát ebben a dell és az asus dominálna. De azt olvastam,hogy a játékok nem igazán használják ki a processzor teljesítményét egy ilyen vidokártya mellett pláne mint az 5650. Mert az acer annyiból jó lenne,hogy 4 giga ram van benne ami úgy tudom nem árt egy játékra szánt laptopba és 500gigás a winyó is benne nem 320. Csak a proci miatt aggódom,h lehet az i3 sokkal jobb lenne,nem tudom. Asus felé annyira nem hajlok,mert a video karija az 335m is gyengébb mint az 5650 notebookcheck tesztek szerint és a 14 colos kijelző is félek,h kicsi lesz a játékélményhez(asztali gép nem jöhet szóba,mert keveset vagyok 1 helyen).viszont az ára jó márha az a 153 000-es bolt valódi. Hp-ben a proci úgy tudom gyengébb mint az acerben lévő phenom és ramban és winyó méretben is alul marad tehát ez szerintem kiesik.
    Acer és a Dell amin leginkább gondolkodom,de a Dellben kevés lehet a 2 giga ram és nem tudom ha raknának bele nem veszíteném e el a 3 év garit. Acernél ugye csak 1 év. Meg kisebb a winyó a dellben+ i3 vs phenom.

    Remélem tudtok nekem segíteni a döntésben,mert ez csak az én meglátásom és nincs nagy tapasztalatom csak annyi amennyit az utóbbi 2 hétben olvasgattam utánna.
    Leginkább fps-el játszanék majd(black ops,stb)
    Ja és mmo miatt nem ártana ha numpad is lenne rajta,de az nem annyira létfontosságú inkább a gép legyen jó.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák