Aktív témák

  • Kobe

    veterán

    válasz Gaboor007 #5353 üzenetére

    nem ezt mondtam, hanem azt, hogy nem kell seggreülni az SB i7-es procitól, mivel annak a játékhoz kb semmi köze nem lesz, a videókártyán múlik minden....a processzor túl erős a vga hoz képest, így kifizetsz kb 50 ezer forintot felárként egy olyan kapacitásért amit a büdös életben nem használsz ki, max fogyasztja azt a kevéske kis akkut ami van. Előbb fog kevésnek bizonyulni a VGA mint a processzor.
    Játékra az 540M hez bőven elég egy SB i3-i5 is

    Avicularia: kicsit próbáld meg alaposabban leírni, amit írtam, és akkor rájössz, hogy én nem egyes gyártók egyes darabjairól beszéltem hanem különböző sandy bridges konfigurációkról és azok árairól :) mellesleg 210 ért megvenni ugyanattól a gyártótól a régebbi architektúrás konfigurációt, ha olcsóbban adja az újat....érdekes elgondolás :)
    a procik nem egyenrangúak, viszont minden más igen - ugyanaz a VGA, ugyanannyi garancia, tárhely, stb stb stb. Én azt mondtam hogy 40K val olcsóbban sokkal kiegyensúlyozottabb konfigot kapsz. Nem igazán látom, milyen előnye van az i7-esnek hacsak pl nem fullHD videókat konvertálsz egész nap, vagy hasonlókat csinálsz, esetleg mayaban szerkesztesz....játékoknál 150% hogy nem kapsz semmivel többet

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák