Aktív témák

• Romvr

őstag

Sziasztok!

Mostanság kezdtem el laptopot keresni, de sajnos jó ideje nem követtem a technológiai fejlődésüket úgy istenigazán. Amire szeretném használni az FullHD3D filmek lejátszása HDMI-n kiküldve mondjuk úgy 20-30%-ban, a többiben net és munka. 3D-hez ugyebár azért egy kicsit erősebb vas kell mint amit úgy látom árulnak (atom/fusion). Amit eddig kinéztem és az ár/teljesítmény szempontjából barátságosnak tűnik az egy Core I3-2310M illetve egy GT520M videókarival van szerelve. Ez elég lenne az ilyen 15-20 gigás 3d-s MKV-k lejátszásához?

Amúgy az alábbi feltételek mellett keresgélek:
    - Legalább egy i3-as proci.
    - Valami nem HD graphics és társa VGA. (Nem játékra, de 3D-s HD filmek lejátszásra)
    - MATT KIJELZŐ!
    - Maximum 150 ezer (de inkább 120-130)
    - Minimum 4-5 órás akku élettartam "Office" jellegű munkavégzés mellett. 6+ óra preferált.
    - 13,3-15,6" közötti kijelzőméret
    - HD kijelzőfelbontás (720p)
    - Kis méret/súly (tehát numerikus billentyűzet nem kell)

Tudom hogy kicsit elrugaszkodottak a vágyaim, de biztos akad valami ami fennmarad a rostán. :U
    Illetve ha tudtok olyan konfigot ami 100%-ban eleget tesz de még nincs 200ezer magasságában megfontolás tárgyává teszem a dolgot :K

Előre is köszi!

Romvr

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Aktív témák