Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz umek7 #29120 üzenetére

    Seems legit :DDD

    szkorhetz: Magyar bolt kínálatában még nem láttam kifejezetten ilyen specifikációval szerelt modellt. De abból kiindulva, hogy az A8+6750-es HP DV6 220e-be kerül, ez sem lesz szerintem sokkal olcsóbb, ha megjelenik :B tekintve, hogy az a cikk akkor készült, amikor még nem szálltak el az árak sem.

    Domxc: ha játszani szeretnél notebook-on, az i3-as processzor már bőven elegendő szinte az összes elérhető notebook grafikus kártyához.
    Viszont: azt kell szem előtt tartanod, hogy ennyiért nem lehet kapni erős hardverrel rendelkező gépet, aminek ne lenne gyatra a minősége és vagy a support/garanciális feltételei.
    Ennyi pénzért játékra i3+GT540 illetve A6+6650 található, ez már közepesen elég játékra (messze van az erős kategóriától), és az ezzel szerelt gépek sem a minőség és support csúcsai (Acer illetve Asus). A Narxis által említett Medion ugyan meglehetősen erős belsővel (i3+GT555M) rendelkezik, ami már játékra egészen jól alkalmas, viszont a minősége és supportja a két fent említettől is elmarad - egyszóval lutri ilyen gépet venni.

    Ha egy picivel többet szánsz rá, akkor jobb supporttal rendelkező gép Z575, de ha mindenképp játszani szeretnél, akko az Y570-nél kezdődik.

    Ha beéred kisebb teljesítménnyel is, akkor GT525 illetve GT520-as kártyákkal szerelt gépeket kapsz, Toshiba, Fujitsu, Lenovo, HP, Sasmung, Sony vonalon érdemes nézelődni.

    Narxis: ha nem muszáj, ne legyél destruktív. GRRRRRR..... :W

    AtHoS: HA NEM MUSZÁJ MEDIONT NE!!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák