Aktív témák

  • aggleány

    addikt

    Ugyan már, kedves kollégák!

    Akinek nem tetszik a Blade, nem vesz Bladet. Vesz helyette mást, ugyanebben az árban, ami lehet, hogy nem tud annyit, de ő abban a márkában jobban bízik, mint a ZTE-ben. Mint azt köztudjuk, nagyon sokan nem szeretik a "noname" cuccokat. Nem mintha a ZTE noname lenne, de nem szokták ismerni, hogy azmiaz. Van, akinek nem tetszenek a Samu telefonjai, mert majdnem mind ugyanaz a tojásforma. Nekem meg tetszik. Ennyire egyszerű. Mindenki olyat vesz, amilyet akar és amilyen összeget szán rá / megengedhet magának.

    Egy ismerősöm (csúnyán gazdag az illető, tehát havi 2-3 millió megvan neki tisztán) halálosan boldog a HTC Wildfire típusú telójával, mert csak. Szerinte olcsó is, meg jó is. Amikor vette, toronymagasan az volt a legrosszabb ár-érték arányú készülék. Hiába mondtam neki, hogy ennyiből jóval komolyabbat is vehetne, neki az kellett. Azóta is boldogok együtt.

    Mellesleg nekem valamiért nem tetszik a Blade. Nem azért, mert rossz, nem jön be a fazonja. A mobilnetem akármije (amit bedugok a számítógépbe) ZTE gyártmány, több éve hibátlanul működik, úgyhogy nem a nevével van bajom. Nekem a tojásSamu jön be :B

    Már lassan az iPhone4 vs. Galaxy S szinten járunk :DDD Szerintem Samu :C

    Szerk.:

    philoxenia: :K

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák