Aktív témák

  • Narxis

    nagyúr

    válasz Szellem. #7110 üzenetére

    Minden évben kineveznek a g33ek, egy népszerű terméket(vajon miért?) ami céltábla lesz, az a teszt nem ér semmit, xy véleménye hülyeség stb. Már pár éve fikázzák a Nod-ot, teljesen alaptalanul. Egyetlen baj van a Nod-al, hogy kell egy kis ész a használatához, mert nem vág pofán amikor pl. warez oldalt nézegetsz és onnan töltögetsz, majd ellenőrzés nélkül futtatod.

    Igen, kevesebbet fogyaszt, ezért választottam elsősorban. Nekem ez volt az első szempont mert ésszel internetezek, tudom furcsa. Bánom, hogy nem készítettem screenshotot mikor teszteltem ezeket a termékeket, most nincs kedvem NIS-szel és KIS-szel teleszemetelni a gépem. Ami még az ESET-ben nagyon jó, az a végtelenül egyszerű konfigurálás. Én csak a tűzfalat kapcsolom interaktív módba és minden más defaulton marad, semmi se fertőzte meg a gépem, bárkinek letesztelem bármikor bármivel.

    A NIS meg divat lett. Persze jobb mint a korábbi verziói, de még mindig nem az igazi.

    Én senkit nem akarok meggyőzni, nem érdekel, hogy ki hogyan fertőzi a gépét, csak általános kérdésekre, kijelentésekre feleltem. Engem se fog senki meggyőzni, ezt garantálom, innentől kezdve nem fogok senkinek se részletesen reagálni, mert falrahányt borsó. Ha valaki kérdezi, hogy melyik a legjobb vírusirtó, én csak beírom, hogy Nod/ESET és ennyi.

    Thanos was right.

Aktív témák