Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    Hali!

    Én meg elég szomorúan olvasom a topic-ot, főleg a tegnapi mizéria óta.
    Azt még "értem", hogy egy újonc, vagy olyan ember, aki ritkán ír ebbe a topicba, annyira idióta, hogy ILLEGÁLIS módszerekhez folyamodik és nyilvánosan közzé teszi, de az már megdöbbentett, hogy azok, akik úgymond "no warez" felhasználók, és régóta úgymond törzstagok is itt, azok hogy lehetnek ilyen felelőtlenek, hogy mindezt még támogatják is.

    Az amit itt műveltek páran az nem hogy a warez, de a személyes adatokkal való visszaélés fogalmát is kimerítették, mivel ellopták más account-ját és azzal jutottak liszenszekhez, ezzel "kárt okozva" azoknak a host-oknak, akik reggeltek anno a party-ra és most képtelenek hozzáférni a SZÁMUKRA biztosított 15 lehetőséghez.

    Az ilyen módszerek nyilvános közzététele, ilyen fajta magatartás SEMMIKÉPP sem illik PH! szellemiségéhez, sőt kifejezetten ÁRT a topic-nak, ezáltal a PH!-nak is!

    Nagyon őszintén mondom, hogy sok emberben csalódtam, (és sem irigység sem rosszindulat nem fűt), de megérdemelnék, hogy most rendesen megüssék a bokájukat!!!
    (Ha ezt az Én account-ommal csinálta volna bárki, elintézném neki, hogy az 5 xy liszensz, az 5 év lenne, aztán akkor letörlődne a vigyor az arcáról)

    Fire.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Aktív témák