Új hozzászólás Aktív témák

  • kushwavez

    Topikgazda

    válasz velkeibalesz #35561 üzenetére

    Majd végigmegyek az összes ID-n aztán meglátjuk. ALCPlugFix az csak a jack részére van hatással, és csak akkor működik ha már van hang.
    Köszi a linket, majd átbogarászom, annyira nem fontos mert nagyon ritkán használom azt a Lenovo-t. :) Viszont ahogy látom ott is alcid=28 van, mást meg nem használnak hozzá. Nem nagyon értem. :(

    Egyébként most szereztem be egy Lenovo X1 Carbon 6th gen notit (Kaby Lake-R), és nagyon kellemes meglepetés volt az egész hacklizás vele. A telepítés simán megvolt (Clover, Big Sur), minden működik rajta, egyedül az Intel wifit kell majd cserélnem egy BCM94360NG-re mert nagyon lassú, meg eléggé bugol, sokszor kell ki-be kapcsolgatnom, hogy csatlakozzon a hálózathoz.
    Pechemre az Acer-ből a BCM94352Z nem megy bele mert az "E" keyed, a Lenovo-ba meg csak "A+E" keyed wifi kártya megy bele. Szóval van egy BCM94352Z kártyám fölösbe. :)
    Ami nagyon kellemes meglepetés volt, hogy alcid=11-el van natív combo jack hangom mikrofonnal (ALCPlugFix nélkül)!!! Eddig azthittem az csakis macbook-on működik. :D

    Lenovo ThinkPad T440, Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th, Lenovo ThinkPad X1 Extreme 1st | macOS 13 

Új hozzászólás Aktív témák