Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz tlac #27586 üzenetére

    Igen, mert ez az El Capitan nem volt hajlandó felmenni, akkor win alatt csináltam trancs mac féle Niresh yosemite-t, ami felment szinte elsőre, de semmilyen hardveres gyorsításom nem volt. A párom meg külföldön van a mac book-kal még vagy 1 jó hétig, pedig mennyivel könnyebb dolgom lenne most.

    Szóval Virtualbox-ban készül ez a unibeast-tes telepítő, de szinte szart sem ér, mert ott semmi nincs, vagy ennek így kell kinézni?

    Igazából a legjobb lenne a Yosemite-t felpakolni, hogy ott tudjak végre rendes telepítőt csinálni, de annyira használhatatlan a gép, hogy arra nincs szó. GTX 760-ba nem tudtam életet lehelni, és ráadásul, ha kikapcsolom utána már az sem bootol be.

    Most három dolog van, vagy hagyom az egészet, vagy megvárom a párom, vagy veszek egy mac minit holnap. De pont emiatt nem akartam most erre költeni, ha ebből az aránylag erős konfigra szépen fel lehetne varázsolni végre.

    Itt a kép a kész telepítőről. Szóval nem tudom, hogy mi van, ráadásul a Clover is mindent csinál, csak azt nem, amit szeretnék. Egy -v indíítást csak chameleon-nal tudtam, de az is kiírta, hogy semmit nem talál.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák