Új hozzászólás Aktív témák

  • Genius007

    őstag

    Sziasztok!

    Szeretném feltelepíteni a Mavericks vagy Yosemite valamelyik verzióját az itthoni laptopomra.
    Olvasgattam, nézegettem fórumokat, hogy ez pontosan hogyan is lehetne megoldani, s ha jól értettem, akkor vmware -ben kell csinálni egy OSX "gépet" regisztrálni AppStore -ba, ott letölteni az OSX verzióját, és úgy készíteni egy bootolható USB Pendriveot (valamilyen úton - módon).

    Nos odáig el is jutottam, hogy vmwareben létrehozok egy OSX-et, (Mavericks 10.8) szépen megy is minden, regisztráltam AppStoreba is, le is vonta a kártyámról a ~ 600,- HUF összeget, viszont nem tudok belépni. iTunesba simán belépek az email címemmel és jelszavammal, viszont AppStoreba sehogy sem tudok, így letölteni sem tudom az OSX-et. Próbáltam jelszó emlékeztetőt kérni, csináltam új jelszót, akkor sem jó. A nyelvet is átállítottam (legörget, jobb alsó sarok, Hungary) akkor sem jó.

    Valami ötlet, vagy nagyon részletes leírás (laikusoknak), hogy hogyan is tudnék az OSX-et varázsolni a laptopomra srácok? 10éves korom óta számítógépekkel foglalkozom, viszont az OSX világa kifog (még) rajtam. :)

    (Ui.: Ha esetleg valakinek itt Budapesten lenne egy USB Pendriveja, amin rajta van minden, és csak bedugom feltelepítem (kextek mindennel) azt is szívesen venném, természetesen nem ingyen!!!) :R

    [ Szerkesztve ]

    https://hardverapro.hu/apro/razer_blade_16_2023_i9_13950hx_rtx_4090_16gb_32gb/hsz_1-200.html

Új hozzászólás Aktív témák