Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz zoka. #24574 üzenetére

    "Internetet túrva arra jutottam, h az OSX jobban emberbarátibb, inkább magától értetődőbb a kezelése mint a win. Hát most erről szeretnék meggyőződni saját tapasztalatból."

    Alapvetően sokáig csak azért használtam wint, mert muszáj volt, de igyekeztem kiváltani. A driverek hiánya, a rendszeres belassulás és bedöglés, meg még egy csomó dolog ellene szólt. Volt linuxom (ami pl a notimon nagy szívás volt az X1600 Radeonnal) de mindig, minden más próbálkozás még nagyobb szívás volt.
    Szerintem nem origi Mac gépre (és még az OOB támogatott hardvereket is ide sorolom mert azzal is van/lehet szívás, pláne telepítésnél, de bármikor később is) az OSX szivatósabb és kevésbé kényelmes, felhasználható megoldás, mint a Windows 7 illetve 8. Ezeknél a MS olyan óriásit ugrott előre a felhasználói élmény fokozásában és egyszerűsítésében, hogy én személy szerint nem ajánlanék mást.
    Amennyiben ingyenes megoldás kellene a drága Win helyett: Puppy linux (ami elég win-szerű, áttérni pl ez talán a legjobb), Ubuntu (az egyik leggyorsabban fejlődő, legfelhasználóbarátabb disztró) - ebből is win után a Kubuntu, ami ugyan az csak más a kezelőfelülete (inkább olyan mint a Win)

Új hozzászólás Aktív témák