Az L2 miben más tudja valaki???
Gigabyte GA H61N USB3 Intel i3 2125 8 gb DDR3 ram 2 tb sata sata dvd Audio ALC 889 Lan RTL811E

Az L2 miben más tudja valaki???
Gigabyte GA H61N USB3 Intel i3 2125 8 gb DDR3 ram 2 tb sata sata dvd Audio ALC 889 Lan RTL811E

sztm. ezt nem nekem címezted 
"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players," — Canalys Analyst Tim Coulling
Te írtad, hogy passzolod miért nem megy a videólejátszás, arra írtam 
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

jogos, ön nyert. 
[ Szerkesztve ]
"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players," — Canalys Analyst Tim Coulling

S miért csak félig magyar az L1???
[ Szerkesztve ]

Én nekem egyik se volt magyar 
Vállalok: Webdesignt,webprogramozást,adatbáziskészitést(mysql/PHP/CSS/grads és minimális ajax és perl nyelvismerettel). Érd: Priviben.

Pedig biztos megoldhato csak nem tudom hogyan, van valakinek ötlete??

Én annak is örülnék ha a felbontásom jó lenne hozzá de mivel a VGA-m unsupported (6790) így nem nagyon tudok tovább jutni ennél a pontnál. A chimera bootlodert viszont faszán feltudtam tenni, büszke vagyok magamra. 
Vállalok: Webdesignt,webprogramozást,adatbáziskészitést(mysql/PHP/CSS/grads és minimális ajax és perl nyelvismerettel). Érd: Priviben.

Akkor szerintem a vga-d nem jo nem a felbontásod ill. annak következtében nem jo.
Cserélj vga-t.
Nekem 5770 tökéletessen fut bár csak 1080 ig.
Chimera??? Miért nem Chameleon???
Azota tudod inditani???
[ Szerkesztve ]

Elvileg ha letöltesz ki is irja hova fogja rakni, ien azt a finderrel kell megkeresni az kb olyan mint a win intézö. Dock problémát nem igazán értem. Ha beállitod, hogy automatikusan eltünjön s kinagyitod a safarit lenyilik a képernyö aljáig(legalábbis nálam) Probálj meg egy operát böngüszönek. Videolejátszonak a Movistot javaslom. Egyszerü s javarészt kezel mindent bár a formátumokat érdemes hozzárendelni elösször. @ a Q betünél ha a többi nem jo akkor nincs jol beállitva.
Tudsz kényszeríteni felbontást ha csak ennyi a probléma. Chameleon Wizard-ban találsz hozzá opciót.
--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------

De most rakta fel a chimerát szegény.
Hogy lehetne megoldani, hogy teljessen magyar legyen a Lion???
Az elözö amit használtam az a bootolhato lion abban ha kiszedtem a telepités elött minden egyéb nyelvet akkor szép magyar volt minden. De iAtkos L1-nél ezt nem találtam meg.
L2 miben más???
Ha van egy win7 külön telepitve ide winyora akkor azt ha most rádugnám müködne szerinted???
Mekkora egy átlagos tojás???? 

Akkor a GTX 550 ti az kompantibilis lenne az OSX el?
[ Szerkesztve ]

Egy kis kext edit után akár, de én nem ajánlom a fagyás miatt.
HD6850/6870-eket.
[ Szerkesztve ]

Ne légy [link] itt körülnézni, mi kompattibilis vele. 
[ Szerkesztve ]

Azt hiszem kénytelen leszek egyenlőre ezzel beérni: [link]

Ez nem tűnik rossznak 
Te felraktad már?
iPhone 4S 16GB Black | Eladó Hackintosh OSX 10.7.3-mal, Asus V8-P8H61M alaplap és Sony DCR-DVD202E videókamera és még sok más: http://goo.gl/x9dPT | Fórumtémát fórumba, privátot privátba!

Na ne vicceljünk kérem szépen. 
Valamikor felraktam én is

Nem szabad ilyen könnyen feladni.

Ott a lényeg, hogy tünik.
Annak tünik de nem az.
A win minden betegségével együtt.

Na igen
Hát jó volna nem feladni de amig nincs support addig csak ez marad.

Szia.
Te csináltál már telepitö pendrive-ot unibeast-el???
Hol kell lennie a lion dmg-nek vagy hogy kell megadni neki???

Ezt valaki megmondaná nekem micsoda? [link] Ez valami tákolás vagy a 6790 kext jét valaki meggyártotta amig a fanatikusok vakaroznak?

tákolás is és valaki meg is gyártotta.
ez a netkas gyerek ilyen vga varázsló. olyan, mint Óz.
mindig túrja a beta patcheket és baszkurálja a kexteket, az aty_init filet, mindenféle loadert, stb..stb.. hogy működésre bírjon alapból egyáltalán nem támogatott kártyákat.
cserébe instabilitás jár 
erre is írja, h random kifagy és csomó dolog nem megy. kb arra jó, h lehessen natív felbontásod és pár qe/ci igényes programot elindíthass.

Szóval akkor nem érdemes vele foglalkozni? leginkább csak Photoshop ra használnám az OSX et meg videónézésre, úgy másra nem, játékra inkább feltenném a windows 7 et mellé. Ha egy pontos leirás lenne arrol hogy ezt a modositott kext et hogy kell feltenni, nekiugranék még1x utoljára az osx nek hátha megbánom, illetve hogy az XxX féle hackintos jó e hozzá, vagy melyik disztrót érdemes használnom? 

semmi különös nincs a dolog telepítésével kapcsolatban.
egyszerűen fogod a 2 linkelt filet és a small how to alapján bemásolod őket a megfelelő helyekre. nyitsz egy disk utilityt és nyomsz egy repair permissionst.
kész, telepítetted a kexteket. innentől már csak a szerencsén múlik, h mi lesz.
feltétlenül próálkozz meg a GraphicsEnabler ki és be kapcsolásával. nem tudom, h ezek a cuccok h viselkednek, sose foglalkoztam berhelt driverekkel.

Nem tudom feltűnt e, de ez HD6970-hez van, és nem HD6790-hez. 

Szia.
Az unibeastes kérdésemre esetleg tudnál valami megoldást??
Az rendben van, hogy megadom hova telepitse(usb) de nem tudom hol kellene lennie a Lion dmg-nek.
If using the Install Mac OS X Lion Application, it must be in /Applications folder.
Tehát az Applications folderben kell lennie,
Megkérnék mindenkint, hogy a fórumba való kérdéseket ne privát üzenetben tegye fel!!! aki nem így tesz azt letiltom!!! Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Kommy

Köszike, nem beszélek angolul sajna ezt nem voltam biztos, hogy jol értettem, de ha ott volt sem csinálta meg, folyamatossan hibával kilép.
Mint ahogy most is.
[ Szerkesztve ]
8GB-s pendrive kell neki.
Amúgy így néz ki az application mappában : 
Megkérnék mindenkint, hogy a fórumba való kérdéseket ne privát üzenetben tegye fel!!! aki nem így tesz azt letiltom!!! Hirdetéseim: http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=Kommy

Na az lehet hiba. Nálam a lion nem igy néz ki ( Mac O s x Lion. dmg)
nyisd meg a dmg-t , dupla klikk rá
[ Szerkesztve ]

Ugy Mac OS X Lion install ESD lesz s ugy is kilép az unibeast 
[ Szerkesztve ]
Akkor az a baj, hogy amid van az már egy módosított Lion (vagy beta), keress egy rendes Mac AppStore-ost

Köszönöm.

Szia.
Mint kiderült a pendrive a hibás.

U ARE RIGHT
Basszus.

Hello!
Van két vidikártyám laptopba:
IntelHD Graphics, NVidia GeForce GT520M és kb minden leírás azzal kezdődik hogy csak 1 legyen. Meg amit kidob hibát arra azt mondtátok hogy a vidikártyával kapcsolatos.
Erre van valami ötlet?
Dealloc makes the ARC-angels cry.
BIOSban nem lehet kapcsolni, hogy csak az egyik legyen?

Nem lehet csak kiírja hogy kettő van és kész.
Dealloc makes the ARC-angels cry.

Kellene egy kis segítség.
A konfigom a következő:
Gigabyte Z68AP-D3
Core i3-2100
2x4 GB DDR3 RAM
3x500 GB HDD
1x60 GB SSD
ATI HD5850.
Minden tökéletesen megy. (Paralell alat még a játékokat is tudok futtatni. - DX 9-es gammák vígan futnak)
Tehát vettem egy Bluetooth adaptert, amit bedugva azonnal felismer és a headsettemet tudom is párosítani, csak mikor a skype-t használom, akkor olyan 1-2 másodpercenként megszakad a hang egy pillanatra. Ez nagyon zavaró. Ez ellen lehet valamit tenni?
Amúgy a Chameleon loader-en 3 op. rendszert tudok kiválasztani és futtatni. (OS-X Lion 10.7.2, Windows 7, UBUNTU)
[ Szerkesztve ]
Press PLAY on tape. - privátra ILLIK válaszolni - Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hazse

Eddig még nem találkoztam ilyen problémával, így én nem tudok segíteni. 
Mondjuk lehet, hogy az adapter rossz, vagy nem szereti a Mac-et, vagy a mikrofon rossz.
[ Szerkesztve ]
Mit tegyek ha egy sudo-s parancsot akarok beirni a terminalba de csak ezt kapom:
WARNING: Improper use of the sudo command could lead to data loss
or the deletion of important system files. Please double-check your
typing when using sudo. Type "man sudo" for more information.
To proceed, enter your password, or type Ctrl-C to abort.
Password:
A passwordhoz nem lehet írni semmit... 
[ Szerkesztve ]

mint látod, ez egy figyelmezetés, mivel a sudo -s paranccsal (vagy a parancs elé írva a sudo-t) adminisztrátori jogokkal fogja végrehajtani a sudo utáni parancsot. tehát pl.
sudo open iTunes.app (lehet, h hibásan írom: D) akkor adminsztrátori jogokkal fogja megnyitni az iTunest.
a jelszó mögé pedig vakon kell begépelni a parancsot. nem fogod látni, amit írsz.
írd be:
sudo -s (enter)
ide_vakon_a_jelszot(enter)
és bent vagy adminsztrátorként, innen mehet a rombolás, de ahogy a szöveg is írja: nagyon óvatosan. ezzel tényleg el lehet baszni, ha félregépelsz 
Értem, köszi, de nincs jelszó beállítva nekem és hiába nyomok a passwordnél egy entert újra kéri, hogy nem jó...

be kell állítani egy jelszót és működni fog
elég egy "a" is

Ma találtam a szemétdombon
egy uj thermaltake talán itx vagy mItx házat(hogy mit ki nem dobnak az emberek:. Gondoltam jo lesz custom mac minihez ha már annyira mondtátok. Hát a vga-m 5770 eleve dupla széles s be se férne a házba. 
Marad a mac mini.
[ Szerkesztve ]

Ha tudsz várni Q3-ig , akkor Cooler Master Elite 120.

Persze de mi az a Q3???? A cooler master-röl nem is beszélve.
Harmdik negyedév, a cooler master meg egy elég jó és elismert számítógépház márka 
iPhone 4S 16GB Black | Eladó Hackintosh OSX 10.7.3-mal, Asus V8-P8H61M alaplap és Sony DCR-DVD202E videókamera és még sok más: http://goo.gl/x9dPT | Fórumtémát fórumba, privátot privátba!