Aktív témák

  • Vasinger!

    nagyúr

    válasz Xantomas #4415 üzenetére

    Ez teljesen így van, hogy sok múlik a küllőn és a felnin is. A mostani nem valami csúcszuper, de nem rossz és könnyű.

    Természetesen oké, hogy fel kell emelni patka előtt a hátsó kereket, de van olyan helyet, amikor nem tapad be a cipőm a pedálba, nem SPD-s a pedálom, sem a cipőm és ilyenkor lecsúszik.
    Meg ha egy terepen megy az ember, gyakorlatilag sok kis patka van, aminél jól jönne a hátsó felfüggesztés. Mikor voltam a Börzsönyben, akkor is összeszedtem egy 8-ast, pedig annyira nem volt vészes a terep. Bár akkor még új volt a bicó, lehet, hogy csak nyúltak még a küllők.

    Nah most. Akkor sok hsz.-ből kijött az a konklúzió, hogy gyengék a kerekeim. Oké, nem tagadom, cserélni kéne. Itt van egy újabb csere. Ugye kéne cserélni akkor eddig:
    Teleszkóp, váz, kerekek. Szóval az emberben nem az fordul meg legelsőként, hogy új biciklit vegyen?

    Egyébként egy valamire kíváncsi lennék Fórumtársaim. A Meridáról szinte kivétel nélkül mindenki mondta, hogy mekkora vétel lett volna, miért nem vettem meg, micsoda jó bicikli 150k-ért használtan.
    Most meg gyakorlatilag oda jutottunk, hogy újonnan 400k alatt nem érdemes fullyt venni. Akkor hogy is van ez? Mutattam ezt a Simplomot is, ami még jobb is Meridától a hátsó tagot kivéve, azt meg szinte teljesen elítéltétek, pedig ugyanabban az árban volt majdnem mint a Merida.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák