Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    Szerintem ezek a dolgok amiket a profi versenyzőkről leírtok, nem egészen igazak.
    Alapvetően szerintem ektomorf testalkatú a többség, tehát a 180 magassághoz a 65 kiló eleve nem sovány, ezt adja a testalkat. Ettől is csak az izom miatt nehezebbek.
    Magasságuk 170 felett van de 180 at nem nagyon lépi át.
    Pl.
    Cavendish 175cm -> 69 kg
    Armstrong 177cm-> 75 kg
    Ullrick 180cm-> 72 kg
    A nagyon szálkás ektomorf alkatoknál meg az izomtömeg növelése problémás, így az étrend is nagyon fontos, sok táplélék kiegészítő, stb. Ezen szoktak segíteni a növekedési hormonokkal.. így a vékony szálkás felépítésre, nulla zsír mellett, pakolható izom, tehát tudnak majd menni 50 el tartósan..

    Az hogy fent meg nincs rajtuk semmi izom, az is hülyeség, eleve ezzel a testalkattal nem lehet nagy izmokat építeni, mint egy mezomorf gyúrósnak. Azok egy két hónap alatt felszednek izmot, zsírt, aztán vastag a karjuk, de ha elkezdenének biciklizni, egyből lemenne.. A profi bringások is járnak felkészülés alatt kondiba, és edzenek felső testre is (főleg ahol van tél). Ezt már ugye Ludsimon is taglalta egyszer hogy miért jó a kerékpárosnak is.
    Nem tudom pl tapsolós fekvőtámaszt ki tud közületek nyomni, de armstrong tud. Pedig nem a felső testjére gyúr, ugye?

    (#41412) capulet75
    Egy képet jó lenne látni legalább, így nehéz erre mondani bármit is, már csak azért is mert semmihez nem írtál évjáratot.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák