Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz hoffman_ #41161 üzenetére

    A Merida One-Forty -ba tudtommal 140 es teló kell. A Recont 130 asra lehet átalakítani, vagy ha uturnos, akkor állítani. 1 centi csak a különbség. Azt jó lenne tudni hogy a recon beépítési magassága a Merida One-Forty -ba rakott foxhoz képest másabb-e, fogalmam nincs. Mert ha mondjuk magasabb, akkor 130 as telóval is elmegy, elmegy egyébként is, csak én nem szeretem ha az össztelós gépek fejre akarnak állni, meg én szeretek rá hagyni egy 20% beülést, hogy mozogjon is normálisan, meg negatívba is kövesse az utat. Persze mondjuk hátul hagysz egy kicsit nagyobb beülést, és akkor nem áll idiótán a gép, csak nehogy a gép tulajdonságainak kárára menjen ez a mókolt beállítás. Úgy tudom nem vagy könnyű súlyú, (90kg?) nem tudom hogy a recon maximumra nyitva mennyire gyengül meg, valamint az ejtőpapucsos megoldás helyett jobb lenne az átütő, de ha nem csapod szét a bringát ökör módjára, ki kell bírnia.
    760 as XT vel annó úgy emlékszem nyertek DH világkupát.
    Avid fék helyett inkább egy SLX et javaslok, most mindenki az avidot fikázza, (persze tudom hogy a juicy nem mai darab, de akkor is.. az meg a másik hogy ma már szerintem a legalsó kategória is tudja ugyan azt a fék teljesítményt) a shimano -t meg istenítik, és közvélemény kutatásom, meg némi tapasztalatom (tárcsa fékek terén nem sok van sajnos) is ezt mutatja.
    Többi dolog jó lesz, csak olyanokra figyelj hogy első váltó alsó felső bilincses, milyen húzású.. esetleg a fék csővel lehet megszopni, ha rövid lesz a másik vázhoz.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák