Aktív témák

  • belaazallat

    addikt

    válasz Toomy #37089 üzenetére

    Köszi!
    "Nem volt" volt, mert síkon 22km/óra tempóval mentünk, 110 és alatti pulzussal. Mászásnál az volt a gáz, hogy nem tudtam hol a vége. Többször előfordult, hogy aszt hittem vége, de még felénél sem jártunk. Szerencsére 3 nagy emelkedő(13%) volt csak naponta. Első nap még volt, hogy az egyik nagy emelkedőn 5-ször legurultam a feléig majd vissza. Azon a képen, ahol képaláírásban "Amikor a Túravezetőre kell várni" Többen elhúztunk a csoporttól, a többiek meg lemaradtak egy defekt miatt. Én meg unatkoztam és inkább tekertem egy kicsit.

    Egyébként rákészültem rendesen a túrára, Kaposvár Dombóvár között szép elnyújtott emelkedők vannak, itt tekertem 40+ kiló métereket oda-vissza teljes erőből. Írtam is ide, hogy 148-as átlag pulzussal tekertem. Ki is combosodtam. Meg megtanultam emelkedőn, hogyan érdemes váltanom, hogy minél jobban megmaradjon a lendületem.

    Egyébként deicide kolléga is szépeket szokott menni, ő se "könnyű" eset, ráadásul montival szokott menni.

    "Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!

Aktív témák