Aktív témák

  • ---Lasali---

    Közösségépítő

    válasz Bati0501 #21337 üzenetére

    Olasz cumó, öreg "olaszbiciklibuzik" biztos tudnának róla nyilatkozni hogy 10-20 éve milyen legendás bringások mentek ezzel a márkával, de én nem vagyok ezen képesség birtokában. :DDD
    Jók ezek, középkategóriás alu vázat különben sem lehet túlságosan elrontani. A legtöbb híres márka mind taiwanban készül, valami réges rég óta bejáratott geometria tervek alapján. Szinte azonos technológiával. Ha valami nagyon gáz rajtuk az fel szokott tűnni.
    Ha több százezerért akarnál karbon vázat venni, akkor lehet lebeszélnélek a fondriestről, mert amit én láttam tőlük karbon vázat pár éve, az nem a legújabb trendeket képviselte, és létezik nála jobb, vagy olcsóbb. Mondjuk ez sok olasz karbon vázra igaz, mindenféle dizájnt felvonultatnak, de az első villákból "tákolt" csavarozott hátsó háromszögön nem tudnak túl lendülni.. meg a külön beragasztott csöveken, idétlenül a stressz pontokon elvékonyított elemeken..
    Campagnolóhoz tartozik? Hát ezt hogy érted. :D
    Egy hülyeség mindkettő, olasz! :D
    Mondjuk így használtba ha veszel bringát, egy olasz cumó lelkiekben több melegséget tud még adni mint egy lehasznált japán.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák