Aktív témák

  • dqdb

    nagyúr

    válasz fungeld #13290 üzenetére

    Hülye ötlet az lenne, ha előre raknád a BB5-öt és hátra a BB7-et :)

    teasüti: 40e soknak tűnik, de ha a bérlet árával nekiállsz számolni, akkor máris nem olyan sok. Én úgy oldom meg, hogy nem izzadok büdöset :D Hosszú ujjú mezben, téli bringás dzsekiben és opcionális aláöltözetben nyomom fent, lent térdmelegítőben, őszi időre tervezett nadrágban (-10-ben is, a sok réteg miatt elég) és opcionálisan aláöltözötben lent. Kézre thermokesztyű 5 fok felett, alatta téli bringás kesztyű, fejre sisak alá való sapka 10-12 foktól lefelé.

    Értelmes tempót diktálok befelé, azaz laza 17-22 közötti sebességet tartom sok szabadon gurulással és a szokásosnál gyakoribb váltogatással, hogy ne izzadjak ki. Munkahelyre beérve a bringás rész leugrik, normál ruha fel. Pár naponta viszek be tiszta pólót, inget, addig a szekrényben lógnak. Szintén van bent egy kabátom és normál cipőm az SPD helyett. Iskolában állandó és zárt tároló nélkül nehéz szerintem is bejárni, de próbáld úgy megoldani, hogy felül a legfelső réteget cseréled le változatos utcai ruhára, alatta pedig a technikai rész van, nadrágnál pedig mehet az utcai. Esőben megfelelően megválasztott kis forgalmú útvonalon csigatempóban tekerek sárvédőkkel (80-90 hozzászólással ezelőtt részleteztem), latyakban természetesen marad majd a BKV. Öltözködés szempontjából amúgy a legnehezebb szakasz a lakás-utca és utca-iroda távolság a bringacipelés miatt.

    superecneB: az átütőtengely nem igazán erre való :D Vagy vegyél a gyorszár helyett csavaros rögzítést, léteznek speciális kulcsos gyorszárak, vagy az Acornak (?) van olyan gyorszára, ami csak fejjel lefelé oldható ki. Így szerelésnél megúszod a csavarozást, de a lezárt bringából nem tudják kilopni. Amúgy egyetemi környéken venember83 megoldása az egyetlen járható út. Az RM30 (vagy Altus vagy Tourney szint) és XT eléggé érdekes párosítás ...

    [ Szerkesztve ]

    tAm6DAHNIbRMzSEARWxtZW50ZW0gdmFka5RydIJ6bmkuDQoNClOBc4Ek

Aktív témák