Új hozzászólás Aktív témák

  • icecave

    nagyúr

    válasz vans? #190619 üzenetére

    Ohh, semmi, köszi a kérdést, akkora a csend,hogy az hihetetlen. Van pár ház, de azok tégla/vályog alapúak, és erősen túlárazottak, nem is kelnek el (plusz nekünk ugye beton alapú kell mindenképp).

    Egy volt azóta, a tavalyi eladói részről "meggondoltam magam" incidens után, amihez nagy reményeket fűztünk, de mint kiderült, szörnyű az elrendezés, változtatni nem éri meg és atomra lelakták, akik benne élnek (ezt is meséltem szerintem, panészes falak, inkább penész ölővel fújkálták évekig, mint kicserélték volna a törött cserepeket a tetőn, stb).

    Szóval türelmesen várunk, biztos vagyok benne,hogy lesz, nyilván a kérdés az, hogy mikor.

    Közben néztem már azért egy bruttó 100 nm-es könnyűszerkezetest felhúznak 50-ért (van üres telkünk a faluban egyik utcában, jelenleg nincs ott semmi sem, kb. 1500 nm), de még mindig jóval olcsóbban jövünk ki,ha várunk egy rendes házra és azt alakítjuk át (elvégre ez egy falu ugye).

    Így marad a várakozás, most van egy éve, hogy keresünk.

    Ha görény akarok lenni, akkor mondhatom, hogy lassan mennek szét a lelkes csok-os "hú, ingyen pénz, vegyünk házat, majd lesz gyerek párok, így majd erre is lehet számítani. Tudom, ez megosztó, aki megérdemli, nem is sajnálom tőle, sőt örülök, de faluban azt látom, hogy kicsit máshogy állnak hozzá, már most vannak párocskák, akik megvettek házat belőle, beköltözés, "húdejókvagyunk" ingyenpéz', aztán lett egy gyerek, vagy egy sem, de már külön élnek... Abba nem gondoltak bele, hogy a gyerekeket nem elég elkészíteni, fel is kell nevelni tisztességben, ahhoz pénz kell, stb.
    Mindegy, nem vagyok én senki, hogy bárki felett pálcát törjek, csak magánvélemény. Mindenki úgy boldogul, ahogy tud.

    Mindenesetre addig is gyűlik a pénz, az egyedüli kellemetlenség ebben, hogy ugye azért csak várja az ember, és néha rátör a "mileszmár" faktor, de ezeken túl kell lépni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák