Új hozzászólás Aktív témák

  • 426os

    őstag

    Sziasztok!

    Hosszas halogatás után után megnyitottam Raiffesennél a Premium Gold 2.0 számlát, mivel kb ez tűnt az egyetlen 0 havidíjú ajánlatnak. Viszont az első csalódás meg is volt (kicsit felületes voltam), mert hiába van ingyen a kártya, utalás, pénzfelvétel, a kártyás limit módosításokért indokolatlanul magas összeget számolnak fel. 300+Ft/alkalom a telefonos appban intézve (!), ha 300e-nél magasabb (de max 1M-t) összeget vennék fel esetleg az meg csak telefonos ügyintézés után lehetséges, több, mint 3e Ft ellenében és csak 1 napig érvényes a limit. Ezt borzasztó lehúzásnak gondolom.
    Milyen alternatívát tudnátok javasolni, ahol a akár minimál számlavezetési díj ellenében nem húzzák le a bőrt az emberről, ezen kívül van-e valakinek tapasztalata a 14 napos ellállási joggal kapcsolatban bankszámlák esetén?
    Ja igen, eddig BpBanknál voltam, ahol ~1k körül volt a havidíj (számlavezetés, mobilbank korlátlan sms értesítéssel), tök jó appal, egyedül az utalások kerülnek sokba (~200k havonta, amiért ~3k-t vontak le). Azt hittem ez volt drága, de most szíven ütött a Raiffeisen lehúzása...

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák