Új hozzászólás Aktív témák

  • sifarr

    senior tag

    válasz RR-13 #12596 üzenetére

    Azért az előzmények fontosak.
    pvt.peter vetette fel a balesetőr 3 havi díjmentességének kérdését, s hogy vonatkozik-e a bankmonitorosokra is. A felvetésére nem kapott egyértelmű választ, hogy igen vagy nem.
    Erre írtam én senkinek se címezve (neked sem), hogy a válasz ott van a (sima) ECO kondíciós listájában. Ebben a hsz-ben én fogalmaztam úgy, hogy nincs kétféle CIB ECO számlacsomag. Ez arra utalt, hogy a bankmonitoros kedvezményt leszámítva minden más kérdésben a sima ECO kondíciós lista az érvényes. Azaz minden egyén infót is abban kell keresni.
    Te erre a zárójeles mondatra reagáltál, miszerint van kétféle ECO.
    Erre válaszoltam, s próbáltam érthetően kifejteni (nem sikerült), hogy mi a viszony a sima és a bankmonitoros promóció között, hogy miért félreérthető kétféle ECO-ról beszélni.

    Na most.
    pvt.peter felvetésére a legkézenfevőbb válasz az lett volna, hogy ott a sima ECO kondíciós listája, ott a válasz. Azért nem jutott eszébe ez senkinek (akik a választ keresték), mert a fejekben bizonyos mértékig valóban kétféle számlacsomagként él a sima és a bankmonitoros ECO. És ezért bizonytalanok, hogy adott esetben hol keressenek egy információt.
    A bankmonitoros külön hirdetményben? Hát ott, pl. a balesetőrről semmi infot nem fognak találni. De nem lesz külön hirdetmény a bankmonitorosoknak pl. arról sem, amikor a sima ECO havi jóváírási feltétele megemelkedik a 2020-as nettó minimálbér szintjére.

    A kétféléről pedig csak ennyi: minden bankmonitorosnak ECO számlacsomagja van, de nem minden ECO szamlacsomagosnak van bankmonitoros kedvezménye.

    De nem folytatom tovább.
    Természetesen, mint mindig, te tudod jól, te fogalmazol jól, meg egyébként is neked van igazad. :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák