Új hozzászólás Aktív témák

  • HagaNRG

    őstag

    válasz Oldfighter #94367 üzenetére

    Köszi!

    A Kodákat megvettem 2009 körül első házimozi szettként- mármint a 2000-es évek első egydobozos, kompakt házimozijai után.
    Oda és vissza voltam a hangjától a 200 ezres Panasonic házimozi szett után is.
    Aztán annyira belemerültem a mozizásba, hogy véletlenül egy Clarus szalonban találtam magam, onnan meg nem volt visszaút, elhoztam a Clarus komplett szettet, a Kodák pedig bekerültek a hálóba azzal, hogy egyszer majd lesz azokhoz is egy erősítő és lesz két házimozim.
    Azóta is a hálóban állnak, mert be kellett látnom az eltelt kb. 5 év alatt, hogy a hálóba fölöslegesen pakoltam volna mozirendszert. Párszor már belemerültem a komolyabb fejhallgatókba is, azokkal élvezetes volt a filmezés, de nem bírtam elviselni egyiket sem a fejemen.
    A minap leportoltam a Kodákat, lefotóztam és feltettem az OLX-re, gondoltam, ha valakinek kell, viheti...
    (most is csak azért jött szóba az erősítő csere, mert véletlenül kaptam egy 50k-s utalványt ajándékba, így gondoltam, talán majd most. De ezek alapján akkor hanyagolnom az alap Piot.)

    A Kodákat próba alapon, meg, ha esetleg elvinné valaki, akkor ne 5 év távlatából nyilatkozzak róla, tegnap bekötöttem a Clarus szettbe háttérnek egy állványra rakva, megdöbbentő mekkorát javult a hangszípad képe, és kb. 5 éven keresztül moziztam a mini kis háttérsugárzókkal, a szép nagy Kodák meg ott álltak a hálóban dísznek... :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák