Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    Sziasztok!

    Régebben hajtottam itt a nagy álmokat, azóta sem jutottam sokkal elöbbre, de a következö hónapban már szeretnék venni egy "sztereónyi" hangrendszert, amin tudok már zenét hallgatni (és nem a PC zörgöivel kell szenvednem), valamint, rá tudom csatolni a TV-re, hogy a filmek is élvezetesebbek legynek.

    Ha kérhetnélek titeket, akik nap mint nap ebben a témában pörögtök, és nagyjából tisztában vagytok a használt piaccal is, ajánlanátok nekem egy erösítö+szeteró (lehetöleg álló hangfal) szettet?
    Korábban azt hiszem javasoltatok nekem sztereó szettet+mélynyomó megoldást. Ha lehet, akkor a mélynyomót most hagyjuk ki, a büdzsé miatt. Persze késöbb lehet róla szó, vagyis az állókat válszthatjuk eszerint is.
    Elvárások:
    -soha nem fogok hangosan zenét hallgatni a társasház ténye miatt, tehát az erö az nem mérvadó (viszont szeretnék egy lépéssel közelebb jutni a tiszta hangzáshoz)
    -abszolút belépö szintet keresek, hogy végre beléphessek a témába, és legyen minimális fogalmam róla (melyik kábel hova, mit mivel lehet/kell összekötni stb...)
    -lehetöleg fekete szín legyen :B (persze ezt majd a használt piac eldönti)
    -az erösítö kompatibilis legyen egy Panasonic TX P50GT50e, és egy Mede8er MED800x3d-vel, valamint nem adom fel az álmokat, a rendszerbe késöbb szeretnék még egy CD lejátszót, egy BluRay lejátszót, és egy játék konzolt is. (Utóbbi nem tudom hogy ráköthetö-e, illetve érdemes-e rákötni a hangra, amit inkább a filmezés és zenehallgatás tekintetében akarom kiválszt(at)ni)
    -zenei kedvenceim közül említenék néhányat, gondolom ez is fontos a hangzás világ tekintetében. A stílusok hallgatási mennyiségét tekitve 1-es 80%; 2-es 15%; 3-as 5% lenne kb.
    1. Parkway Drive
    2. Alicia Keys, Agnes Obel
    3. Kis komoly zene, pl...

    A keret:legyen 100 000 (alsó hangon, innen lépegethetünk felfelé, de ahogyan ismerlek titeket, muszáj ezt az összeget megadnom. :D )

    A segítségeket elöre is köszönöm!

    Ja, és a szoba méretek. Az ajtónyílás felöli, rövidebb oldalon van a TV rögzítve:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák