Új hozzászólás Aktív témák

  • -KP-

    addikt

    válasz Mulholland #179835 üzenetére

    Nem azzal van a baj, hogy tetszik neked valami. Én ismerek Anthemest, akinek volt Arcam és nem kér belőle. Ismerek Arcamost, akinek volt Anthem, nem kér belőle. Ismerek Marantzost, ami meg a másik kettőből nem kér. Ezek legfőképp egyéni ízlés szerint alakulnak. Én nem vitatom, hogy jó az Arcam, de hogy labdába se rúg mellette semmi?

    Írod, hogy neked korábban volt "ez meg az meg amaz". Aláírásodban egy MRX720 szerepelt korábban. Az Arcam AVR20 már kifutott modell, utóda az AVR21, ami 2millió akciós áron. Emellé nem a MRX720-at, hanem a 1140-et kellene párba állítani, nem a már több éve kifutott és 1 kategóriával lejjebb levő modellt. Illetve a 6nm,ami nagyon is limitáló tényező, és írásod szerint még azon a 6négyzetméteren se tudod megfelelően elhelyezni a rendszert. Élvezd a rendszered, szeresd az Arcamot. Mi pedig komolyan együtt örülünk veled, mert végtére is, ez lenne a hobbi lényege, hogy a mosolyt kicsalja az arcunkra. Én csak az ilyen "leverte, mint vak a poharat" "felmosta vele a padlót" "labdába se rúg mellette" kifejezéseket nem tartom szerencsésnek.

    Egyébként mikor a mostani melóhelyemen kezdtem jó pár éve, akkor én is 6nm-en toltam 1 évig. Panel félszoba. Szóval tisztában vagyok vele,mit lehet kihozni belőle. Még akár élvezhető is lehet, de a korlátok megvannak. Sose lesz olyan tered, mint egy nagyobb szobában, illetve a lakókörnyezet miatt hangerőben is mindig megmarad a limit.

Új hozzászólás Aktív témák